Tukiryhmän vastine Keskisuomalaisen juttuun koskien eduskuntavaaliehdokkuutta

9.10.2018 JYVÄSKYLÄ Julkaisuvapaa heti

Teemu Torssosen tukiryhmän vastine liittyen Keskisuomalaisen lehtijuttuun 8. lokakuuta”Perussuomalaisten piirikokous torppasi Teemu Torssosen eduskuntavaaliehdokkuuden”

Keskisuomalainen uutisoi 8. lokakuuta sekä verkko- että paperiversiossaan perussuomalaisten Keski-Suomen piirikokouksen torpanneen Teemu Torssosen eduskuntavaaliehdokkuuden ”murskaluvuin”, tämän lisäksi uutisessa oli monia muita virheellisiä väittämiä. Todellisuudessa piirikokouksen äänestyksen ”murskaluvut” olivat noin 30-35 % Torssosen ehdokkuuden puolesta.

Lisäksi perussuomalaisten Keski-Suomen piirikokouksen päätöksen ylikävelemistä ei ole, koska piirikokous on delegoinut ehdokkaiden nimeämisen piirihallitukselle. Perussuomalaisten paikallisyhdistykset voivat tehdä esityksiä useita kertoja, joten yksittäisen kokouksen päätös ei ole lopullinen.

Kentällä on Torssosen ehdokkuudelle vahva tuki. Esimerkiksi Jyväskylän Perussuomalaiset ovat useaan otteeseen yksimielisesti ehdottaneet Torssosta ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin 2019. Tämän lisäksi Keski-Suomessa perussuomalaisten alullepanema vetoomus Torssosen ehdokkuuden puolesta keräsi lukuisia nimiä. Puoluetovereilta on tullut myös monia muita tuenosoituksia.

– Tärkeää on, että jokainen ehdokas tuo listalle sellaisia ääniä, joita kukaan muu listalla oleva ei voi tuoda, jolloin ehdokasasettelu muodostuu mahdollisimman monipuoliseksi. Näin maalaisjärjellä ajateltuna luulisi, että kuntavaaleissa saadulla hyvällä äänimäärällä olisi edes jotain merkitystä, kun piiri päättää ehdokkuuksista. Eiköhän järki lopulta voita tässä asiassa, Torssonen kommentoi.

– Haluaisin vain rauhassa muiden kanssa jatkaa työtä äänestäjiemme, puolueemme ja Suomen kansan puolesta ilman turhia kieroiluja ja hiekkalaatikkoleikkejä. Tämä olisi myös puolueen etu. Tämän enempää en lähde asiaa tässä vaiheessa ruotimaan, prosessi on kesken, Torssonen tiivistää.

www.teemutorssonen.com / Facebook-sivu / Facebook-tykkäyssivu / Twitter / YouTube

Tiedotteen lähettäjä:  Teemu Torssosen tukiryhmä

Lisätiedot: teemuntukiryhma@outlook.com

Teemu Torssonen p. 0452734029 / teemu.torssonen@jkl.fi

DSC_0046.JPG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s