Lehden pääkirjoituksen väärät väitteet minun luottamuspulasta ja epäilyttävistä ääriliikekytköksistä

Keskisuomalaisen pääkirjoitus väitteineen tänään: Olen epäilyttäviä äärioikeistokytköksiä omaava, johonka perussuomalaisten Keski-Suomen piirin johto ei luota.

Kun puhut suoraan ja pidät suomalaisten sekä kotimaasi puolta niin saat kimppuusi toimijoita eri puolilta. Niin vasemmistoradikaaleista kuin oman puolueen uuvattipersuista.

Tuollaiset valheet mitä päätoimittajalle joku on korvaan kuiskutellut vaikuttaa jo elämääni politiikan ulkopuolellakin. Minut halutaan murskata vain koska pidän oman kansani puolta.

Mielestäni minun pitää ajaa politiikassa niitä asioita mitä olen kansalaisille luvannut. Mitä minä olisin jos en pitäisi sanaani?!

Tuolloin olisin poliitikko negatiivisessa mielessä, eli sellainen joka lupaa kansalla sitä mitä he haluavat kuulla ilman mitään aikomustakaan pitää noita lupauksia. Vaalien jälkeen alkaa sitten kumartelu niiden suuntaan joilla on valta ja jotka voivat luvata minihillotolppia ja valtapalleja missä voi istua muka tärkeänä, mutta poliittisesti kuohittuna.

Näitä oman edun tavoittelija poliitikkoja ja pettureita muutosta toivova kansa vuodesta toiseen kiroaa, ja syystäkin! Koko poliittisen toiminnan kulttuurin on aika muuttua.

En pelkää sanoa asioita suoraan ja tuoda epäkohtia esille sekä pitää kiinni siitä mitä olen luvannut. Tässä on syytä miksi minua lyödään joka suunnalta ja mahdollisuuteni koetetaan tuhota.

ps. Jyväskylän perussuomalaiset ovat puolellani, Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret kannattivat ehdokkuuttani ja kansalta minulla on tuki. Kuinka paljon vahinkoa voivat muutamat vallassa olevat tuottaa?

Lähde: https://www.ksml.fi/paakirjoitus/nimella/Pekka-Mervola-Miksi-Kauko-Tuupainen-yritt%C3%A4%C3%A4-paluuta/1293411#comments

 

leikattupala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s