Kunnanvaltuutettu Oksanen vetäytyi eduskuntavaaliehdokkuudesta piirijohdon huonon toiminnan vuoksi

Jani Oksanen teki miehen työn ja ei halunnut olla mukana toiminnassa joka sotii vastaan perussuomalaisuuden arvoja, kuten rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta.

Ei ole millään mittarilla oikein kuinka piirijohto ja vaalipäällikkö ovat toimineet ehdokasasettelussa ja millaista toimintakulttuuri on. Yhtenä esimerkkinä pyrkimykset tuhota allekirjoittaneen eduskuntavaaliehdokkuus valheilla ja täysin sopimattomalla toiminnalla.

Oksasen kaltaisten hyvien ja rohkeiden perussuomalaisten kanssa on kunnia paiskia töitä suomalaisten ja Suomen paremman tulevaisuuden puolesta.

Kuinka jokainen perussuomalainen joka alistuu ja myötäilee tuhoisaa toimintakulttuuria ja piirijohdon kieroilua voi olla pelastamassa Suomea?

Vastaus on: Ei mitenkään!

Jos he antavat vääryydelle ja painostukselle periksi jo nyt sekä asettavat oman etunsa yhteisen edun edelle näin alkuvaiheilla poliittista toimintaansa, tulevat he tekemään saman varmasti myöhemminkin kun edessä on muita haasteita esim. valtakunnan tasolla.

On kaksi eri asiaa

1)puhua politiikkaa sekä antaa vaalilupauksia äänestäjille ja

2) toteuttaa sanomaansa käytännössä rohkeasti ja esteistä välittämättä sekä yhteinen etu mielessä.

 

Lähde: https://www.ksml.fi/kotimaa/Niin-r%C3%A4ike%C3%A4%C3%A4-toimintaa-ettei-voi-hyv%C3%A4ksy%C3%A4-%E2%80%93-Laukaan-perussuomalaisvaltuutettu-vet%C3%A4ytyy-eduskuntavaaleista/1295156

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s