PS-valtuutettu vetäytyi ehdokkuudesta likaisen pelin ja kieroilun vuoksi

Teimme tiimin kanssa journalistista työtä ja Kävimme Laukaassa kysymässä valtuutettu Jani Oksaselta miksi hän vetäytyi perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkuudesta Keski-Suomessa.

Tätä ei kannata äänestäjän, perussuomalaisen eikä kenenkään muunkaan missata, jos vähänkään politiikka, perussuomalaisuus ja oikeudenmukaisuus kiinnostavat. Rohkeaa ja suoraa puhetta luvassa!

Asiasta uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Keskisuomalainen 07.12.2018 otsikolla: ” Niin räikeää toimintaa, ettei voi hyväksyä” – Laukaan perussuomalaisvaltuutettu vetäytyy eduskuntavaaleista ”

Jani Oksanen kertoo lehtijutussa mm seuraavaa:

” Oksanen mainitsee päätöksensä perusteluiksi Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin huonon toimintakulttuurin ja sen johdon kyseenalaisen ja puolueen edun vastaisen toiminnan.”

” Teemu Torssosen ehdokkuuden osalta on myös niin räikeätä toimintaa, ettei sitä voi hyväksyä. Onhan se nyt typerää jättää melkein 500 kuntavaaliäänen mies rannalle, vain siksi että osa piiristä ei Teemua hyväksynyt. Sopii kysyä miksi? ”

Alla introvideo, varsinainen 40 minuutin video joka sisältää erittäin mielenkiintoisia, tärkeitä sekä olennaisia asioita tulee ulos lähiaikoina.

Tilaa Teemu-TV täältä niin saat ilmoituksen kun varsinainen pommi tulee ulos: https://www.youtube.com/channel/UCHdo8CIK90XLW-S5SUc23Eg

Kiitos kuvauksesta ja videon luomisesta tiimiläisille!

Lähde: https://www.ksml.fi/kotimaa/Niin-r%C3%A4ike%C3%A4%C3%A4-toimintaa-ettei-voi-hyv%C3%A4ksy%C3%A4-%E2%80%93-Laukaan-perussuomalaisvaltuutettu-vet%C3%A4ytyy-eduskuntavaaleista/1295156

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s