Minut on erotettu perussuomalaisista

Minut on erotettu perussuomalaiset rp:stä. Syynä erottamisille on video, jossa haastattelin eduskuntavaaliehdokkuudesta vetäytynyttä valtuutettu Jani Oksasta. Tai ainakin tämä on virallinen selitys.
 
Aikoinaan liityin perussuomalaisiin koska halusin oikoa Suomeen ja suomalaisiin kohdistuvaa epäoikeudenmukaisuutta, parantaa turvallisuutta ja ehkäistä uhkia sekä puolustaa kansaani tekemällä meille parempaa tulevaisuutta.
 
Nyt minut erotetaan puolueesta, koska halusin korjata puolueessa rehottavaa epäoikeudenmukaisuutta, epärehellisyyttä ja parantaa toimintakulttuuria avoimemmaksi sekä sellaiseksi, jossa jokainen perussuomalainen on tasa-arvoinen toisten perussuomalaisten kanssa.
 
Tällainen perussuomalainen puolue olisi mielestäni auttanut Suomea enemmän, kuin rakenteellisesti rujo ja rampa perussuomalaiset.
 
Tätä kaikkea halusin parantaa myös hakemalla puolueen puoluesihteeriksi.
 
Ihmettelen todella paljon sitä, että naisen pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta tuomion saanut tunnettu keskisuomalainen perussuomalainen ei saa puoluehallitukselta edes varoitusta, mutta jos avaan Keski-Suomen piirin hyvä veli -verkoston epärehellistä ja epäoikeudenmukaista toimintaa, minut erotetaan suorilta puolueesta. Hakkarainen sai varoituksen vain eduskuntaryhmältä.
 
Puoluehallituksen mielestä totuuden kysyminen videohaastattelussa on monin verroin pahempi asia kuin naisen pahoinpitely ja seksuaalinen ahdistelu.
 
Järkyttävän asiasta tekee myös se, että perussuomalaisten periaatteissa ja arvoissa on mainittu rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja sananvapaus. Miksi näiden mukaan toimimisesta seuraa erottaminen?
 
Missä on kohdaltani oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo, kun minut erotetaan todellisten epäkohtien esille tuomisen vuoksi?
 
Tällainenko on perussuomalaiset? Uskomatonta.
 
Olen kampanjoinut noin 3 kk perussuomalaisten puoluesihteeriehdokkaana. Kuinka demokraattinen puolue voi erottaa puoluesihteeriehdokkaansa vähän ennen kokousta, jossa valinta tehdään?
 
Tällaisia kysymyksiä risteilee ajatuksissani. Olo on todella huono, petetty ja järkyttynyt.
 
Vuosia olen kuunnellut rasisti -haukkumiset, yliopistourani loppui lyhyeen poliittisen toimintani vuoksi ja vuoden 2015 hallitustaipaleen haukut on kansalta otettu lukuisilla teltoilla vastaan.
 
Nyt kun olisi vähän ”helpompi” olla perussuomalainen ja puolueella on jälleen kannatusta, minut potkitaan ulos, vain koska toimin puolueen sääntöjen, periaatteiden ja arvojen mukaan nostamalla puolueen voimaa heikentäviä asioita ylös keskusteluun niin, että niitä voitaisiin korjata.
 
 
Erottamisasian kanssa minua roikotettiin löysässä hirressä tammikuusta saakka eduskunta- ja eurovaalien yli. Minun annettiin tehdä puolueen eteen vaalityötä, vaikka erottamiseni oli jo kuliseissa päätetty.
 
 
Asia haluttiin hoitaa vaalien jälkeen, etten voisi itse olla ehdokkaana esim. omalla ehdokaslistalla. Kuin isona keskisormena minulle, erottaminen ilmoitettiin minulle heti eurovaalipäivän jälkeisenä päivänä.
 
 
Taistelin, tein työtä ja uhrauksia opinnoistani, työstäni ja perhe-elämästäni puolueen puolesta laskematta tunteja tai euroja. Tässä on sitten kiitos kaikesta.
 
 
Epäoikeudenmukainen, epäreilu ja törkeä erottaminen.

Yksi vastaus artikkeliiin “Minut on erotettu perussuomalaisista

  1. Hyvä Teemu,
    On ikävää, jotta et ole aikaisemmin huomannut asioiden olevan, kuten nyt olet ne omakohtaisesti kokenut olevan. Ulkopuolisen silmin katsottuna puolue ei ole koskaan yrittänyt peitellä asiaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s