Perussuomalaisten puoluetoimistolta on levitetty virheellisiä väitteitä, joita on käytetty minun tuhoamiseksi poliittisesti

Tänään netissä on julkaistu kuva sähköpostissa, joka osoittaa selvästi, että yritykset tuhota minut poliittisesti ulottuvat aina Perussuomalaisten puoluetoimistolle saakka.

Puoluetoimiston palkattu työntekijä, kuntasihteeri Konttinen on lähettänyt tänä vuonna Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin piirihallituksen suuntaan postia, jossa kuntasihteeri virheellisesti väittää minun koonneen ja organisoineen puoluekokouksen 2017 puoluevaltuustoäänestyksen niin kutsutun B-listan. B-lista oli vaihtoehtoinen ja kilpaileva lista piirin nk. A-listalle.

Kuntasihteeri Konttisen sähköpostista:

” Eli mikä on se todellinen syy siihen, ettei TT päässyt ehdolle. Ei ole kysymys hänen mielipiteistään. Ei ole kysmys etteikö hän olisi kelvollinen kansanedustajaksi. Kysymys on luottamuksesta. Ja sen menettämisestä.

Se meni siten, että hän hyväksyi sen piirihallituksen tekemän esityksen, joka koski Keski- Suomen piirin edustajia puoluevaltuustoon 2017-19. Hän ei millään tavalla ilmaissut olevansa päätökseen tyytymätön eikä pyytänyt piirihallitukselta erivapautta toimia puoluekokouksessa oman harkintansa mukaan.

Puoluekokouksessa hän sitten tulikin ns. puskasta esittäen muita kuin Keski-Suomen piirijärjestön esittämiä henkilöitä. Olen asian tarkistanut useilta vuoden 2017 piirihallituksen jäseniltä. Toimin puoluekokouksessa 2017 puheenvuorosihteerinä ja olen paikan päällä omin silmin nähnyt tapahtumat. ”

Eli olen siis menettänyt luotttamuksen, eduskuntavaaliehdokkuutteni ja välillisesti puolueen jäsenyyden perustuen väärään tietoon tai valheeseen. Raakaa.

Jokainen voi itse katsoa puoluekokousvideolta, etten ole tehnyt mitään esityksiä puoluekokouksessa: Puoluekokousvideo(puoluevaltuustolistan valinta kohdassa 5:17:10): https://youtu.be/jF9A1Pj4C1E?t=19029

Miksi kuntasihteeri Konttinen, kuntasihteerin auktoriteetilla, väittää jotakin sellaista, mitä ei ole koskaan tapahtunut?

Voisin kirjoittaa tähän jotakin nasevaa luottamuksesta, mutta en jaksa keljuilla. Haluan vain, että asian oikea laita tulisi esille.

Miksi tämän virheellisen tiedon tai valheen levittämisellä on niin suuri merkitys? Suurin syy sille, miksi eduskuntavaaliehdokkuuteni estettiin. oli juuri tämä virheellinen väite, että olisin koonnut ja organisoinut ko. B-listan. Ilman tätä valhetta, poliittiset vastustajani eivät olisi voineet estää eduskuntavaaliehdokkuuttani.

Toisekseen asialla on merkitystä siksi, että osaltaan minut erotettiin puolueesta sen vuoksi, etten koskaan hyväksynyt tätä minuun suunnattua suunnitelmallista ja likaista kieroilua, vaan vaadin oikeudenmukaisuutta, tasapuolisuutta ja asiassa totuuden esille tulemista.

Laittakaapa itsenne minun asemaan. Kuinka toimisitte, jos itse tietäisitte olevanne syytön, mutta piirihallituksen valta-asemassa olevat ja jopa puoluetoimiston palkattu henkilö hyökkää teitä vastaan väittäen omin silmin todistaneensa asioita, joita ei ole edes koskaan tapahtunut?

Kuinka toimisitte, olisitteko hiljaa, vai koittaisitteko oikaista vääryyttä? Ja huom. tämä kaikki puolueessa, joka mainostaa ulospäin periaatteita, arvoja ja toimintatapoja, kuten oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä, tasapuolisuutta ja suoraa puhetta.

Olennainen kysymys on myös se, että miksei kuntasihteeri Konttinen useista pyynnöistäni huolimatta koskaan korjannut virheellisiä väitteitään, vaikka oli useita todisteita siitä, etten ole ollut järjestämässä B-listaa tai tehnyt mitään esityksiä puoluekokouksessa?

Miksi hän on yleensäkään lähtenyt tällaisia valheita levittämään? Onko hän tehnyt tämän tarkoituksella, vai onko hänet huijattu mukaan toimimaan minua vastaan?

Olisiko viimeinkin aika saada asia selvitettyä. Tämä koko sotku löyhkää koko ajan enemmän ja enemmän ja likaiset jäljet johtavat syvemmälle ja syvemmälle puolueeseen. Jopa puolueen palkattuihin työntekijöihin, joiden pitäisi olla puolueettomia yhteisten asioiden hoitajia.

Alla keskustelufoorumilta lataamani kuva kuntasihteerin sähköpostista, jossa melkein kaikki on pielessä. Minulle henkilökohtaisesti ko. sähköpostia ei siis ole lähetetty.

kuntasihteerin-email

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s