Uhkailun sijasta tarvitaan yhteistyötä, avoimuutta ja asioiden selvittämistä Keski-Suomen PS-kuvioissa

Keskisuomalainen tänään: ” Jyväskylän Perussuomalaiset ry:ssä kuohuu – kohujäsenelle halutaan lähtöpassit, piiri painostaa paikallisyhdistystä erottamisella ”

https://www.ksml.fi/kotimaa/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n-Perussuomalaiset-ryss%C3%A4-kuohuu-%E2%80%93%E2%80%89kohuj%C3%A4senelle-halutaan-l%C3%A4ht%C3%B6passit-piiri-painostaa-paikallisyhdistyst%C3%A4-erottamisella/1424184#comments

Jo kesäkuussa Jyväskylän perussuomalaiset päättivät suoraselkäisesti ja rohkeasti sekä selvin äänin olla erottamatta minua yhdistyksestä. Nyt järjestetään jo toinen ylimääräinen yleiskokous samasta aiheesta, eli minun erottamisesta.

Ylimääräiset jäsenkokoukset ovat harvinaisia ja nyt niitä on kyhätty läjään jo kaksi muutaman kuukauden sisään, höystettynä painostuksella ja uhkauksilla.

Mielestäni asia tulisi ratkaista yhteistyöllä, avoimella keskustelulla ja asioiden selvittämisellä. Istutaan kaikki rauhassa alas ja selvitetään asiat sekä sovitaan selkeät askelmerkit kuinka yhdessä voimme viedä asioita eteenpäin.

Tätä olemme ehdottaneet jo kauan piirijohdon suuntaan, miksi meidät on aina torjuttu? Miksi avoimuus, yhteistyö ja asioiden selvittäminen korvataan valheilla, uhkailulla ja painostuksella? Tällainen ei ole perussuomalaisuutta.

Tässä tulee väkisin myös mieleen tilanne, jossa asiasta äänestetään niin kauan, että saadaan joku tietty äänestystulos aikaiseksi. Tilanne vähän sama kuin mitä Irlannin kohdalla, kun siellä äänestettiin Lissabonin sopimuksesta.

Irlannin ”väärä” äänestystulos hankaloitti mm. EU:n perustamisopimuksen muuttamista, joten asiasta piti äänestää pian uudelleen, jotta haluttu lopputulos saataisiin aikaiseksi.

ps. kuten moni onkin jo huomioinut, Keskisuomalainen on kyllä kaivanut arkistoista mahdollisimman epäedustavan kuvan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s