Lehdistötiedote: Teemu Torssonen luopui itse Jyväskylän PS:n jäsenyydestä 

Lehdistötiedote 25.8.2019 julkaisuvapaa heti
Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n ylimääräinen yleiskokous – jo toinen muutaman kuukauden sisään – pidettiin sunnuntai-iltana 25.8. Kokous oli kutsuttu koolle päättämään  Jyväskyläläinen kaupunginvaltuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen ja maakuntavaltuutettu Teemu Torssosen erottamisesta paikallisyhdistyksestä. Aiemmin Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri on uhannut erottaa Jyväskylän paikallisyhdistyksen piirin jäsenyydestä, mikäli Jyväskylän Perussuomalaiset eivät taivu ja erota Torssosta.

 Luovuin itse paikallisyhdistyksen jäsenyydestä. Näin saadaan soinilaispopulistisen piirijohdon pahaveli  -verkoston kynnet, ainakin hetkeksi, pois Jyväskylän paikallisyhdistyksen niskasta. 


Jyväskylän Perussuomalaiset ovat olleet yksimielisesti tukenani toistuvasti eduskuntavaaliehdokkuudessani, vaikka ehdokuuteni estettiin törkeillä valheilla, väärillä syytöksillä ja likaisella pelillä. Jyväskylän Perussuomalaiset eivät myöskään pari kuukautta sitten suostuneet erottamaan minua yhdistyksensä jäsenyydestä, koska tiesivät millainen kieroilu ja ajojahti minuun on suunnattu.

Nyt oli kuitenkin aika laittaa asialle piste, mm. koska asia rupesi viemään liikaa yhdistyksen energiaa pois siitä miksi siellä olemme, eli parantamassa jyväskyläläisten asioita ja tekemässä esimerkiksi maahanmuuttokriittistä politiikkaa. 
 
Kiitos kaikille minua tukeneille ja kokouksessa hienosti puhuneille ihmisille. Arvostan todella paljon tukeanne ” –  kommentoi Torssonen kokousta ja asian ratkeamista

Koska Torssonen ei ole enää paikallisyhdistyksen jäsen, Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri ei voi enää uhata ja painostaa Jyväskylän paikallisyhdistystä erottamisella.

Jyväskylässä 25.8.2019 Teemu Torssosen tukiyhdistys ry

Lisätiedot Teemu Torssonen
045 2734029

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s