Piirin soinilaispopulistit erottivat Jyväskylän perussuomalaiset puolueesta

Todellinen syy Jyväskylän paikallisyhdistyksen erottamisessa on Keski-Suomen perussuomalaisten piiriyhdistyksen sisällä vaikuttavan soinilaisen pahaveli -verkoston halu päästä eroon niistä jyväskyläläisistä perussuomalaisista, jotka eivät suostu kieroon ja epärehelliseen peliin mitä nämä soinilaispopulistit pelaavat.

Vaikka Tuupainen ja Nahkamäki eivät sitä jutussa kerro, niin pahaveli -verkoston seuraava liike on perustaa Jyväskylään uusi paikallisyhditys, johon valitaan jäseniksi ne, jotka opportunistisuuttaan tai pelkuruuttaan hyväksyvät piirijohdon likaiset juonet, tai ovat itse niissä atkiivisesti mukana. Kuten muutama Jyväskylän paikallisyhdityksen jäsen onkin.

Jos asiassa haluaa jotakin positiivista nähdä, niin tämä tilanne on sellainen, missä mitataan ketkä todella ovat aitoja perussuomalaisia ja ketkä ovat niitä, jotka ovat valmiita myymään itsensä ja hyväksymään minkä tahansa, kunhan vain saavat jatkaa hillotolppien tavoittelua.

Nyt kannattaa äänestäjien olla tarkkana, kuka menee minkäkin kelkan kyytiin. Toinen on rehellinen, oikeudenmukainen ja aidosti perussuomalainen sinivalkoinen kelkka ja toinen on opportunistinen, kieroileva ja pelolla hallittu sininen kelkka.

Keskisuomalaisen juttu aiheesta: https://www.ksml.fi/kotimaa/Perussuomalaisten-Keski-Suomen-piiri-erotti-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n-paikallisyhdistyksen-%E2%80%93-Jarmo-Nahkam%C3%A4ki-ilmoitti-j%C3%A4tt%C3%A4v%C3%A4ns%C3%A4-puheenjohtajan-teht%C3%A4v%C3%A4t/1451358#comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s