Valtaa kaaoksesta?

Edelleenkin esitän kysymyksen, miksei piirijohto koskaan hyväksynyt yksittäisten ihmisten ja Jyväskylän paikallisyhdistyksen virallista pyyntöä istua saman pöydän ääreen ja katsoa mikä asioissa on tilanne sekä tämän jälkeen sopia yhteiset askelmerkit millä edetään joukkueena?

 

Tästä syntyy väkisinkin kuva, että asioita ei edes haluttukaan ratkaista ja jatkoajatuksena, että ehken tarkoitus olikin synnyttää hajaannusta ja kaaosta sekä käyttää tätä puolueelle haitallista tilannetta oman vallan vahvistamiseen. Ordo Ab Chao, tai paremminkin valtaa kaaoksesta….
Ehdotan jälleen ja toistan Jyväskylän yhdistyksen virallisen pyynnön ratkaisuksi tilanteeseen. Ratkaisu on se, että rehtiin perussuomalaiseen tyyliin kaikki osapuolet istuvat saman pöydän ääreen ja asioiden tola selvitetään yhdessä ja katsotaan missä se ongelma oikeasti on. Tapaamisessa olisi mukana myös puoluejohdosta joku puolueeton, tasapuolinen, rehellinen ja moraalisesti toimiva henkilö tai henkilöitä.

 

Kun ongelma löydetään ja nähdään mitkä väitteet ja syytökset pitävät paikkansa ja mitkä eivät, asiat ratkeavat. Ja tämä on varmasti myös puolueen kannalta paras ratkaisu. Esim. puoluesihteeri voisi ottaa asiassa vetovastuun ja ratkaista tämä pahaksi äitynyt tilanne tyylillä ja valtiomiesmäisesti. Kiertely ja kaartelu sekä juurisyiden peittely ei tule johtamaan mihinkään muuhun kuin tilanteen pahenemiseen.
PS:n puoluesihteeri Simo Grönroos kommentoin Uusi Suomen jutussa Jyväskylän perussuomalaiset ry:n erottamista puolueesta: ”Jyväskylän yhdistyksen ja piirin välisiin ristiriitoihin se liittyy.” ja ”Henkilöristiriidat on useasti isossa osassa paikallisissa ristiriidoissa.”. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/perussuomalaisten-johto-joutuu-setvimaan-sisaista-karhamaa-keski-suomessa-puoluesihteeri-ristiriidat-ovat-eskaloituneet/0f838965-4d85-44fc-b663-a7048f1a2150
Simo Grönroos​, Keski-Suomen piirin ongelmien kutistaminen henkilöristiriidoiksi on kyllä huomattavaa tilanteen vähättelyä. Tämän tietää jokainen, joka on vähänkään pidempään ollut PS -toiminnassa mukana täällä Keski-Suomessa.
Jo vuoden 2012-2013 paikkeilla kun tulin mukaan toimintaan, puhuttiin piirin tyypeistä joita pitää varoa, eli aika tavalla niitä samoja pahantekijöitä, jotka nytkin ovat aiheuttamassa ongelmia. Vähän ennen tuloani toimintaan, Keski-Suomessa oli ollut suuret kähinät ja ”erimielisyydet”, joidenka seurauksena ps-aktiiveja oli jäänyt pois toiminnasta.
Nyt on jälleen pahat kähinät päällä ja ilmeisesti nyt piirin sisäpiiri meinaa tehdä lopullisesti selvää vihollisestaan, eli Jyväskylän paikallisyhdistyksestä. Tai tarkemmin sanottuna eroon pitää päästä niistä henkilöistä, jotka eivät hyväksy piirijohdon kieroa ja perussuomalaisuuden vastaista toimintaa sekä haluavat uudistaa toimintakulttuurin ja vaativat oikeudenmukaisuutta.
Jyväskylässä jo tiedetään, että juurisyyt asiassa ovat valheita ja vääriä syytöksiä sekä Jyväskylän yhdistyksen yli kävelemistä kierolla pelillä. Nämä asiat on nostettava pöydälle ja katsottava todisteiden kera, kuka on oikeassa ja kuka ei. Mutta joka tapauksessa, asioiden oikean tolan selviämisen jälkeen sovitaan yhdessä askelmerkit kuinka asiassa edetään ja tähän kaikki sitoutuvat.
Tällaisen ratkaisun ei pitäisi olla sille osapuolelle ongelma, jota ei haittaa nyt esillä olevien asioiden oikean tilan selviäminen. Jyväskylän yhdistykselle ja Jyväskylän PS-aktiiveille se ei ole ongelma. Onko sitten muille?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s