Keskisuomalaisen pääkirjoituksen mukaan olen fasistinen äärioikeistolainen kuten muut torssoslaiset

Tänään surkea rimanalitus loanheitossa sanomalehti Keskisuomalaisen pääkirjoituksessa. Vai että olen ihan fasistinen äärioikeistolainen, jolla on itseriittoisia valtapiirteitä(ilmeisesti diktaattoriaineista?) ja ohjailen paikallisyhdistyksiä salaisesta bunkkeristani:

” Perussuomalaisissa pidettiin Torssosta epäsopivana henkilönä puolueen jäseneksi, sillä hänen poliittiset tavoitteensa nähtiin muiksi kuin demokraattisessa maassa pitäisi olla. Taustalla ovat väitetyt linkit kyseenalaisiin äärioikeistojärjestöihin sekä hänen persoonansa itseriittoiset valtapiirteet.”

”…ja nyt joutui ulos myös Jyväskylän paikallisyhdistys, joka oli ollut piirin ja puolueen mielestä Torssosen ohjailtavissa.”

Tuon naurettavan roskan lisäksi jutussa oli vakavempikin puoli, eli piirijohdon soinilaiset saivat puhdistettua ”äärioikeiston”, eli halla-aholaiset pois Jyväskylän paikallisyhdistyksestä ja näin saavat rauhassa pelata omia valtapelejään uskollisten sätkynukkejen istuessa uuden pikaisesti kyhätyn Jyväskylän paikallisyhdistyksen valtapalleilla.

” Torssosta tai torssoslaisia, kuten vanhan yhdistyksen uutta puheenjohtajaa Seppo Hiltusta ja Merja Mikkolaa, siihen ei kuitenkaan hyväksytä. ”

” Perussuomalaisten sisäinen taistelu vallasta on ollut Jyväskylässä poikkeuksellisen kovaotteista. Nyt tilanne todennäköisesti selkiytyy, kun puolue sai epämieluisat henkilöt kokonaan ulos toiminnastaan. ”

https://www.ksml.fi/paakirjoitus/Perussuomalaiset-putsasivat-pes%C3%A4ns%C3%A4-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4/1459959#comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s