Muisto vuoden takaa: lähdin mukaan PS:n puoluesihteerivalintaan ja erottamiseni puolueesta

Jaetaan muista tasan noin vuoden takaa. Tuolloin julkaisin avausvideon liittyen siihen, kun lähdin mukaan Perussuomalaisten puoluesihteerivalintaan:https://youtu.be/lZdh2LfgypY
Hyvin mennyt ja paljon positiivista palautetta saanut puoluesihteerikampanja ja -kiertue sai myöhemmin keväällä todella huonon ja sellaisen lopun, jota en olisi koskaan uskonut käyvän; perussuomalaisten puoluehallitus erotti minut puolueesta puoluesihteerikampanjani loppusuoralla viime vuoden toukokuun puolivälissä. Olin jo kiertänyt ja tehnyt kampanjastani 3/4, kun erottamseni tuli.
Puoluehallitus ilmeisesti joko näki puoluesihteeri kampanjani teemat ”vaarallisina” vallitsevalle konsensukselle tai erottamisen puolueesta oli jo päätetty aiemmin ja erottamistani vain pitkitettiin yli eduskunta- ja eurovaalien, mm. etten voisi olla eduskuntavaaliehdokkaana millään muulla listalla. Kumpikaan vaihtoehto ei ole hyvä, eikä perussuomalaisen rehti ja oikeudenmukainen, vaan häikäilemätön.
Olivatko esittämäni uudistukset ja parannukset liian radikaaleja? Eikö PS oikeasti halua olla AITO vaihtoehto nk. vanhoille puolueille, sillä ollakseen aito vaihtoehto, niin puolueen toimintatapojen ja toimintakulttuurin tulee myös olla aidosti erilaista.
Tärkeimmä perusajatukset siinä, miksi lähdin mukaan Perussuomalaisten puoluesihteerivalintaan ovat(enemmän asiasta videolla):
1) Meidän tulee toimia (eurooppalaisen) sivistyksen ja kehityksen puolesta
2) Meidän pitää toimia Suomen puolesta, Suomen kansan ja lastemme paremman tulevaisuuden puolesta
3) Olisin voinut omalla työpanoksellani parantaa Perussuomalaisia ja tehdä siitä yhä tehokkaamman kokonaisuuden
Harmittaa todella paljon, että meidän yhdessä tekemä puoluesihteerikampanja sai tällaisen lopun. Todella omituinen ja surullinen päätös asialle. Paljon hukkaan heitettyä työtä tämän häikäilemättömän ja täysin puoluedemokratian vastaisen kampanjatuhon kautta.
Kiitos teille kaikille jotka olitte mukana ja annoitte tukenne taloudellisesti ja muilla tärkeillä tavoilla kampanjalle!
Miksi perussuomalaisten kenttäväelle ei voinut antaa mahdollisuutta äänestää allekirjoittanutta yhtenä puoluesihteeriehdokkaana?
PUOLUESIHTEERIPOSTAUSteksti (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s