Luottamustoimien syyskausi käyntiin koronatunnelmissa ja talouden haasteissa

Kesälomat on pidetty ja tänään alkoi luottamustoimien syyskausi kaupunginhallituksen kokouksella ja iltakoululla. Kokous ja iltakoulu päätettiin pitää koronaviruksen vuoksi hybridimallina, eli osallistujat voivat osallistua joko paikan päällä tai Teams-yhteyden kautta.
 
 
Tulevalla kaudella on edessä paljon haasteita, mutta myös mielenkiintoisia asioita. Syyskaudella mm. taloustoimikunta jatkaa työtään ja olen siinä mukana. Talouden tasapainottamistyössä on paljon tekemistä ja huomioitavaa ilman erityistä koronaviruksesta johtuvaa yhteiskunnallista tilannettakin.
 
 
Eräs isoimmista huolenaiheistani liittyy yrittäjiin ja nimenomaan useiden pienten ja keskisuurten yrittäjien selviämiseen tässä erityisen haasteellisessa tilanteessa. Olennainen kysymys yrittäjille on, millä eväillä selvitä korona-ajasta? Päättäjille on taas olennaista huomioida ne keinot, millä taklataan korona-ajan erilaiset negatiiviset vaikutukset kuntataloudelle.
 
 
Meitä kaikkia huolestuttaa nykyinen tilanne ja mihin suuntaan kaikki kehittyy. Olemme nyt kuitenkin paremmin varautuneita ja yhdessä tästä(kin) selvitään.
 
 
Joka tapauksessa haasteellinen kokonaisuus, mutta otan haasteen vastaan jyväskyläläisten kokonaisetu mielessä!
luottamustoimisyyskauden_avaussomepostauskuva_2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s