Terveyspalvelut lähelle ihmistä Jyväskylässä!

Olin mukana laatimassa kansalaisadressia, jossa vaadittiin Kuokkalan terveyspalveluiden säilyttämistä Kuokkalassa. Adressin allekirjoitti 6240 ihmistä.
Eilen kaupunginhallituksessa käsiteltiin oikaisuvaatimusta, jossa esitettiin mm. sitä, että uuden sairaala Novan vuokrasopimusta käsiteltäisiin valtuustossa.
Alkuperäinen hyvä tavoite oli säilyttää terveyspalvelut Kuokkalassa lähellä ihmisiä. Vaikka asian käsittely on mennyt lakien ja sääntöjen mukaan, niin mielestäni isolle asialla voisi hakea lisää demokraattista selkänojaa myös valtuuston päätöksen kautta.
Kaupunginhallituksessa käsitelty oikaisuvaatimus koski Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen välistä vuokrasopimusta Sairaala Novasta, joka on uusi keskussairaala. Oikaisuvaatimuksen taustalla oli kaupunginhallituksen kesäkuussa tekemä päätös, jolla kaupunginhallitus hyväksyi Jyväskylän Tilapalvelun ja sairaanhoitopiirin vuokrasopimuksen.
Sopimuksella Tilapalvelu vuokraa sairaanhoitopiiriltä kaupungin avoterveydenhuollolle ja kaupunginsairaalalle tilat uudesta keskussairaala Novasta.
Olin asian palauttamisen kannalla, mutta meitä oli vain kaksi(allekirjoittanut ja Jukka Hämäläinen). 3 oli poissa.
Kuva: Sairaala Novan rakentaminen(kuvaaja: kulmalukko)
VIRB Picture
VIRB Picture

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s