Hyvää Kalevalan päivää kaikille!

Tänään suomalaisen kulttuurin päivänä on hyvä myös tuoda esille, että halukkaat ehtivät vielä mukaan Perusjyväskyläläiset ry:n kuntavaaliehdokkaiksi. Ehdokkaaksi ilmoittautumiseen on aikaa vielä viikko. Vaikuttamaan pääsee myös sitoutumattomana ehdokkaana.

Mukaan kuntavaaleihin Perusjyväskyläläisten kanssa pääset ottamalla yhteyttä esim. yhdistykseen suoraan: ps.jyvaskyla@gmail.com tai vaikka minulle yv:nä tai soittamalla 045 27 34 029.

Perusjyväskyläläiset ovat paras vaihtoehto ehdokaslistana ja äänestyskohteena kaikille niille, jotka haluavat aidosti ajaa jyväskyläläisten asiaa ilman mitään poliittista peliä, kieroilua ja seteliselkärankaisuutta. Toisin kuin huonon toimintakulttuurin kyllästämät puolueet, perusjyväskyläläisten toimintaa ei vedä alaspäin puoluekoneiston hillotolppakalibroidut rattaat.

Perusjyväskyläläiset on myös paras vaihtoehto niille ihmisille, jotka ovat aidon isänmaallisia ja/tai kansallismielisiä. Perusjyväskyläläisissä saa olla suorapuheinen ja isänmaallinen myös puheissa ja teoissa, ei vain paperilla.

Perusjyväskyläläiset syntyivät silloin, kun Perussuomalaisten sisällä Keski-Suomessa törmäsivät yhteen soinilainen suhmuroiva tapa tehdä politiikkaa ja parempaa toimintakulttuuria tahtova moderni kansallismielisyys. Nyt Perusjyväskyläläiset jatkavat perinteikkään Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n työtä Jyväskylässä ja Perusjyväskyläläiset onkin se aidoin ja ainoa oikea vaihtoehto.

Kuten Suurjyväskylän lehdessä yhdistys itsekin totesi: ” Me olemme perussuomalaisempi vaihtoehto kuin Perussuomalaiset itse”.

Täältä voit tutustua tarkemmin perusjyväskyläläisten linjauksiin, teemoihin yms: https://www.psjyvaskyla.fi/linjauksemme/

Mukaan kuntavaaleihin Perusjyväskyläläisten kanssa pääset ottamalla yhteyttä esim. yhdistykseen suoraan: ps.jyvaskyla@gmail.com tai vaikka minulle yv:nä tai soittamalla 045 27 34 029

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s