Tiedote: Lähden mukaan kuntavaaleihin!

Alla tukiryhmältäni lähtenyt lehdistötiedote

Lehdistötiedote 10.03.2021

Julkaisuvapaa: Heti

Teemu Torssonen lähtee mukaan kuntavaaleihin

Jyväskylän kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu Teemu Torssonen(39) aikoo hakea jatkokautta valtuutettuna. Tällä hetkellä Torssonen toimii valtuustossa Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmässä.

Mietin kuntavaaleihin osallistumista paljon, mutta päätin kuitenkin lähteä mukaan vaaleihin. Näen, että niitä teemoja mitä itse modernina kansallismielisenä ajan, ei ole kukaan muu tehokkaasti eteenpäin ajamassa. Nyt olen myös huomattavasti kokeneempi luottamustoimihenkilö kuin neljä vuotta sitten, kun tuolloin sain vaaleissa vajaa 500 ääntä, joten siinäkin mielessä minulla on paljon annettavaa jyväskyläläisille.

Myös se äänestäjiä halveksiva epädemokraattinen teko, jolla kuntalakia kiertäen minut erotettiin hyvin hätäisesti kaupunginhallituksesta ja muista luottamustoimista pelkän epäilyksen vuoksi, antaa syytä olla ehdolla. Äänestäjien valintaa ja tahtoa ei saa pieni porukka mitätöidä”

Torssonen on lähdössä kuntavaaleihin Perusjyväskyläläiset ry:n yhteislistalla. Perusjyväskyläläiset ry on perussuomalaisista erotettu paikallisyhdistys, joka sanoo olevansa perussuomalaisempi kuin perussuomalaiset itse.

Muutamien eduskuntapuolueiden ja eduskunnan ulkopuolisten puolueiden kanssa olen käynyt keskusteluja, mutta valitsin PerusJ:n, koska tiedän siellä toimivien ihmisten osoittaneen omilla teoillaan suoraselkäisyytensä, kieroilun ja korruption vastaisuudensa sekä aidon isänmaallisen toiminnan. Tässä valossa valinta oli helppo ja ilman Perusjyväskyläläiset ry:n ehdokkaita Jyväskylästä puuttuu järkevä, aito ja toimiva isänmaallinen vaihtoehto äänestäjiltä.

Toivotan kaikki samalla tavalla ajattelevat mukaan Perusjyväskläläiset ry:n kuntavaalilistalle tekemään aitoa politiikkaa jyväskyläläisten hyväksi.”

Kuntavaalit oli tarkoitus pitää 18.4.2021, mutta näillä näkymin kuntavaalit siirettään pidettäväksi 13.6.2021. Syynä siirrolle on koronaviruksesta johtuvat varotoimenpiteet.

Lisätiedot torssosentukiryhma@gmail.com

tai

Teemu Torssonen

045 27 34 029, teemu.torssonen@jyvaskyla.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s