Elvytyspaketti ja isänmaallinen taistelu

Elvytyspaketti sai vahvistuksen eduskunnalta. Useat näkivät tämän isänmaan kohtalon kysymyksenä ja itsenäisyyden pois antamisena. HERÄTKÄÄ! 

Olen nyt noin pari vuosikymmentä seurannut yhteiskunnallisia asioita ja politiikkaa kohtuu aktiivisesti. Aika ajoin toistuu aina tämä sama itku, että jos tämä hyväksytään tai tämän annetaan tapahtua, niin itsenäisyys on mennyttä.1994 EU äänestys, 2008 Lissabonin sopimus, EU:n tukipaketit 2010-2012, Naton isäntämaasopimus 2014, turvapaikanhakijat tai siirtolaisvyöry 2015 jne. ja nyt elvytyspaketti. 

Kuinka monta kertaa sen itsenäisyyden oikein voi menettää? Tuntuu, että tietyllä aikavälillä käydään aina sama metakka opportunististen poliitikkojen ja (vale)opposition suunnalta itsenäisyyden menettämisestä, mutta mikään ei koskaan muutu! 

Ei muutu, koska puoluepoliittisessa järjestelmässä mukana olevat ovat mukana samassa konsensussysteemissä, jota pidetään pystyssä lumedemokratialla. 

Ei tälläkään kertaa tänään Suomen itsenäisyyttä pelastettu lukemalla tunteja satukirjoja eduskunnassa ja kutsumalla sitä ”taisteluksi isänmaan puolesta”. Tuollainen on lähinnä halventavaa niitä kohtaan, jotka ovat joskus oikeasti taistelleet Suomen itsenäisyyden puolesta ja antaneet henkensä tämän maan puolesta. 

On eri asia oikeasti taistella ja kuolla isänmaan puolesta, kuin tarjota sirkushuveja kansalle ”isänmaallisena taisteluna” satukirjojen kanssa. 

Ainoa joka Suomen itsenäisyyden turvaa tai saa takaisin on kansa itse. Sitä ei tuo takaisin poliitikot ja omaa etua ajavat puolueet puoluepoliitikkoineen, jotka ovat vain osa korruptoitunutta puoluejärjestelmää. Se on nähty. Hillotolppa on makea ja sitä kumartamaan sekä nuolemaan käy poliitikon tie. Harvalla on selkärankaa olla lahjomaton taloudellisesti, olemuksellisesti ja eksistentiaalisesti. 

Puolueet ja nimet vaihtuvat, eri tyypit tanssivat oman tanssinsa, mutta sävel on aina sama. Ja se ei ole hyvä sävel Suomelle ja Suomen kansalle. 

Itsenäisyyden voi menettää vain kerran. Itsenäisyyden voi tuoda takaisin vain kansa itse. 

Sinä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s