Kirjoituksia

Puolue pelaa likaista peliä erottamiseeni liittyen

Erottamiseeni liittyen puoluehallitus on puoluesihteerin johdolla lähtenyt sumuttamaan ja pelaamaan likaista peliä. Valitettavasti.

Puoluesihteeri IL:ssä:

Puoluesihteeri Slunga-Poutsalon mukaan puolueesta erottamisen ajankohtaa ei voida valita vaalien tai ehdokkuuksien perusteella.
– Joka ikisen erotetun mielestä se on epäreilua ja väärin ja ajankohta on väärä.Jos me lähdettäisiin sellaisella linjalla tekemään puolueessa näinkin isoja päätöksiä, vuodessa olisi varmaan yksi viikko, jolloin ei ole joku kampanja tai tilanne päällä, jolloin voitaisiin erottaa ihmisiä. ”

Tämä selitys ontuu pahasti. PS:n puoluevaltuusto valitsi uuden puoluehallituksen 11.5.2019. Saamani tiedon mukaan, uusi puoluehallitus ei ole vielä pitänyt kokousta. Näin ollen päätöksen erottamisestani on tehnyt vanha puoluehallitus, joka on muutamia henkilöitä lukuun ottamatta sama kuin nykyinen puoluehallitus.

Selvityspyynnössä alkuperäinen puoluehallituksen kokousaika oli 22.02.2019. Asiaani ei kuitenkaan käsitelty tuolloin, koska kokousta oli siirretty jostakin syystä viikolla aiemmaksi, ilman että minulle siitä kerrottiin. Kysyttyäni asiasta helmikuussa, vastaus oli, että asiani käsitellään ”pian”.

Erottamisestani on siis päätetty puoluehallituksessa 23.02 – 11.05 välisenä aikana. Tarkempaa ajankohtaa en tiedä, koska minulle ei ole kerrottu missä kokouksessa erottaminen on tehty. Olen kysynyt kyllä asiaa.

Miksi erottamispäätös jätettiin kertomatta, vaikka se oli tehty jo aiemmin, tai paljon aiemmin?

Hämäyksenä puoluesihteerin kirje oli kirjattu 27.05, aivan kuin erottaminen oli tehty muka tuolloin. Vaikka tällainen kuva haluttiin antaa, selvisi nopeasti, ettei tämä pidä paikkaansa.

Todennäköisintä on, että päätös erottamisestani on tehty jo aikoja sitten ja päätöksen julkistamista on tarkoituksella venytetty yli eduskunta- ja eurovaalien. Syynä tälle on se:
1) ettei minulla olisi mahdollisuutta olla ehdokkaana eduskuntavaaleissa toisessa puolueessa tai omalla listalla
ja/tai
2) ettei heppoisilla syillä tehdyn erottamiseni aiheuttama negatiivinen julkisuus puolueelle haittaisi vaaleja.

Toisin sanoen minun annettiin tehdä eduskunta- ja eurovaalityötä sekä puoluesihteerikampanjaa, vaikka erottamiseni oli jo tiedossa.
Häikäilemätöntä ja törkeää toimintaa sekä kyseenalaista johtamista. Aivan kuin itse erottamisessa ei olisi tarpeeksi haittaa asianosaiselle, vaan tämän lisäksi piti järjestää tällainen makaaberi näytelmä.

Luulin, että mielivalta, epäoikeudenmukaisuus ja jäsenten asettaminen eri arvoiseen asemaan puolueessa olisi menneisyyttä. Ellei puoluehallitukselle ole tullut jotakin aivan omituista virhettä, väärinymmärrystä tai muuta sellaista, vanhat huonot käytänteet ovat vieläkin voimassa perussuomalaisissa.

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d8338c66-ea33-4f4a-b3d3-c50e91fa73a7?fbclid=IwAR1PGbjKkfXewEskH-uoYcc24O3irN8pL9QNa4tNQoKEi6eoejmo60vgiDU

Minut on erotettu perussuomalaisista

Minut on erotettu perussuomalaiset rp:stä. Syynä erottamisille on video, jossa haastattelin eduskuntavaaliehdokkuudesta vetäytynyttä valtuutettu Jani Oksasta. Tai ainakin tämä on virallinen selitys.
 
Aikoinaan liityin perussuomalaisiin koska halusin oikoa Suomeen ja suomalaisiin kohdistuvaa epäoikeudenmukaisuutta, parantaa turvallisuutta ja ehkäistä uhkia sekä puolustaa kansaani tekemällä meille parempaa tulevaisuutta.
 
Nyt minut erotetaan puolueesta, koska halusin korjata puolueessa rehottavaa epäoikeudenmukaisuutta, epärehellisyyttä ja parantaa toimintakulttuuria avoimemmaksi sekä sellaiseksi, jossa jokainen perussuomalainen on tasa-arvoinen toisten perussuomalaisten kanssa.
 
Tällainen perussuomalainen puolue olisi mielestäni auttanut Suomea enemmän, kuin rakenteellisesti rujo ja rampa perussuomalaiset.
 
Tätä kaikkea halusin parantaa myös hakemalla puolueen puoluesihteeriksi.
 
Ihmettelen todella paljon sitä, että naisen pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta tuomion saanut tunnettu keskisuomalainen perussuomalainen ei saa puoluehallitukselta edes varoitusta, mutta jos avaan Keski-Suomen piirin hyvä veli -verkoston epärehellistä ja epäoikeudenmukaista toimintaa, minut erotetaan suorilta puolueesta. Hakkarainen sai varoituksen vain eduskuntaryhmältä.
 
Puoluehallituksen mielestä totuuden kysyminen videohaastattelussa on monin verroin pahempi asia kuin naisen pahoinpitely ja seksuaalinen ahdistelu.
 
Järkyttävän asiasta tekee myös se, että perussuomalaisten periaatteissa ja arvoissa on mainittu rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja sananvapaus. Miksi näiden mukaan toimimisesta seuraa erottaminen?
 
Missä on kohdaltani oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo, kun minut erotetaan todellisten epäkohtien esille tuomisen vuoksi?
 
Tällainenko on perussuomalaiset? Uskomatonta.
 
Olen kampanjoinut noin 3 kk perussuomalaisten puoluesihteeriehdokkaana. Kuinka demokraattinen puolue voi erottaa puoluesihteeriehdokkaansa vähän ennen kokousta, jossa valinta tehdään?
 
Tällaisia kysymyksiä risteilee ajatuksissani. Olo on todella huono, petetty ja järkyttynyt.
 
Vuosia olen kuunnellut rasisti -haukkumiset, yliopistourani loppui lyhyeen poliittisen toimintani vuoksi ja vuoden 2015 hallitustaipaleen haukut on kansalta otettu lukuisilla teltoilla vastaan.
 
Nyt kun olisi vähän ”helpompi” olla perussuomalainen ja puolueella on jälleen kannatusta, minut potkitaan ulos, vain koska toimin puolueen sääntöjen, periaatteiden ja arvojen mukaan nostamalla puolueen voimaa heikentäviä asioita ylös keskusteluun niin, että niitä voitaisiin korjata.
 
 
Erottamisasian kanssa minua roikotettiin löysässä hirressä tammikuusta saakka eduskunta- ja eurovaalien yli. Minun annettiin tehdä puolueen eteen vaalityötä, vaikka erottamiseni oli jo kuliseissa päätetty.
 
 
Asia haluttiin hoitaa vaalien jälkeen, etten voisi itse olla ehdokkaana esim. omalla ehdokaslistalla. Kuin isona keskisormena minulle, erottaminen ilmoitettiin minulle heti eurovaalipäivän jälkeisenä päivänä.
 
 
Taistelin, tein työtä ja uhrauksia opinnoistani, työstäni ja perhe-elämästäni puolueen puolesta laskematta tunteja tai euroja. Tässä on sitten kiitos kaikesta.
 
 
Epäoikeudenmukainen, epäreilu ja törkeä erottaminen.

Rajat kiinni -pipo päässä ei saa SAK:n ilmapalloa?

Arvostan paljon ammattiliittojen ja niiden keskusjärjestön historiallista työtä Suomen työläisten puolesta ja varsinkin ”duunariperheen” lapsena olen siitä kiitollinen. Usea asia olisi, ja olisi ollut, paljon huonommin työläisten asemassa ilman liittojen järjestäytynyttä toimintaa.

 

Vähän kuitenkin ihmetyttää vappupäivän tapaus.

 

Sukulaiseni oli vappupäivänä lähtenyt osallistumaan SAK:n järjestämälle vappumarssille. Ennen marssin alkamista, sukulaiseni oli kysynyt SAK:n henkilöltä ilmapalloa mukaan marssille. Ilmapallonjakaja oli ojentamassa ilmapalloa, mutta sitten peruikin mainospallon ojentamisen, sanoen ”tarkemmin ajatellen en palloa sinulle annakaan koska Rajat kiinni -pipo”.

 

”Tarkemmin ajatellen” tarkoitti siis sitä, kun SAK:n henkilö oli huomannut sukulaiseni Rajat kiinni -pipon ja mahdollisesti myös Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n (Kelsu ry) -huomioliivit. Tämä oli riittävä syy, ettei 43 vuotta ammattiliittoihin, kuten PAM:iin ja JHL:ään kuulunut ja aktiivista ammattiliittotyötä tehnyt henkilö, kelvannut ilmapallon kantajaksi.

 

Sukulaiseni meni SAK:n ilmapallojakajan toiminnasta sanattomaksi ja jäi ihmettelemään tilannetta osaamatta siihen oikein reagoida.

 

Ei kai ole niin, että SAK:lle Suomen maahanmuuttopolitiikkaan kriittisesti suhtautuva ja Suomen luonnosta välittävä suomalainen työläinen on jotenkin epäkelpo? Toivon todellakin, ettei näin ole.

 

Omien sanojensakin mukaan SAK edustaa noin miljoonaa suomalaista ja vaikuttaa oudolta, jos tähän joukkoon eivät kuulu maahanmuuttokriittiset?  Tai kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat?

 

SAK:n ammattiliitot tekivät työtä vasemmistopuolueiden vaalimenestyksen eteen. Tuntuu, että SAK:ssa ja ammattiliitoissa ei oikein ymmärretä sitä, että osa heidän jäsenistä ja esim. SDP:n kannattajista haluaa myös tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, koska löysä maahanmuuttopolitiikka mm. synnyttää halpatyövoimaa ja sitä kautta – oikeistolle mieluisat – työnantajan markkinat. Myös Suomen turvallisuus huolettaa näitä ihmisiä.

Eikö tätä ymmärretä edes nyt vaalien jälkeen, kun SDP:n vaalivoitto tuli vain 0.2% ja yhden paikan erolla toiseksi tulleeseen puolueeseen?

Vappumarssi_Oulu_20160501

Kuva: Estormiz

Äänestyssuositukseni Keski-Suomessa on Kauko Isomäki, numerolla 137!

Ihmiset ovat todella paljon kysyneet minulta ketä suosittelisin äänestettäväksi Keski-Suomessa. Usein kysymys alkaa vielä tyyliin ” kun nyt sinua ei voi äänestää, niin osaatko sanoa, ketä olisi hyvä äänestää? ”

Minusta on hienoa, että ihmiset ovat yhteyksissä, mutta samaan aikaan harmittaa, kun en itse ole ehdokkaana ja huomaan kuinka paljon minulla olisi ollut kannatusta!

Kauko Isomäki on ehdokas jota olen usein suositellut nyt listalla olevista ehdokkaista. Kaukon kanssa on valtuustossa tehty hommia ja olemme useasta asiasta samaa mieltä esim. maahanmuuttopolitiikan järkevöittämisestä ja suomalaisen yrittäjyyden tukemisesta.

Kaukolla onkin vankkaa yrittäjätaustaa oman yrityksen pyörittämisestä ja hän on suomalaisen työntekijän puolella.

Jytkynaattori - Kauko Isomäki (1)

DSC_0054

” Ei tiloja rasisteille ” – valtuustoaloitteessa on vaaransa isänmaallisille ja kansallismielisille toimijoille

Tänään valtuuston kokouksessa käsittelyssä paljon aloitteita ja tänään jätetään myös aloite, jossa vaaditaan ettei Jyväskylän kaupungin tule vuokrata tiloja rasisteille.

 

Onko kyseessä rotusyrjintää ennaltaehkäisevä toiminta vai esimerkiksi patrioottien, maahanmuuttokriittisten ja kansallismielisten yhteiskunnallisen toiminnan rajoittaminen?

 

Aloite ja kaupungin mahdollinen linjaus on ongelmallinen. Kuten tunnettua, ei ole selvää mikä on rasismia. Onko kyseessä ns. puhdas rotusyrjintä vai ”laveampi” rasismin määritelmä, jossa rasismia on muukin syrjintä kuin vain rotuun pohjautuva?

 

Jos kyseessä on laveampi määritelmä, millainen toiminta ja jopa millaiset mielipiteet ovat syrjintää?

 

Monitulkinnaisuus tuo monenlaisia ongelmia ja pahimmassa tapauksessa antaa mahdollisuuden väärinkäytöksille poliittisista ja yhteiskunnallisesti eri mieltä olevia vastaan. kuten kansallismielisiä vastaan.

 

Sanomalehti Keskisuomalaisen juttu aloitteesta: https://www.ksml.fi/kotimaa/Valtuustoaloite-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n-kaupungin-tiloja-ei-saa-vuokrata-rasisteille/1342280

Kävin tänään kolmessa ps-tapahtumassa

Tänään kävin kolmessa eri paikassa ps-tapahtumassa. Välillä tuli lumituiskua mutta oli kyllä jälleen mielenkiintoista keskustella teidän kaikkien kanssa jotka kävitte juttusilla.
 
Kentältä, kannattajilta ja äänestäjiltä tuli paljon tsemppiä ja tukea. Kiitos siitä teille kaikille. Arvostan kannustavaa tukeanne!🇫🇮👍
DSC_0054.JPG
lipunkanssa

Perussuomalaisten arvot

Puolueen toiminnan ja tekojen tulee pohjautua esille tuotuun arvopohjaan. Tämä on se peruskivi, mihin äänestäjät voivat luottaa. Puolueen sydän on sen arvot ja tältä pohjalta rakentuu poliittinen agenda joka näkyy konkretiassa.

Menestys joka yksilö-, organisaatio- tai puoluetasolla saavutetaan myymällä arvot tai luopumalla puolueen arvoista, on saastunutta menestystä.

PUOLUESIHTEERIPOSTAUSteksti2

Perussuomalaisten arvopohjaa tulee korostaa ja sen mukaan toimia

Puoluesihteeriksi minulla on sisällöt ja kärkiteemat olleet jo valmiina jonkin aikaa. Alan niitä pikkuhiljaa tässä tuomaan julki ja avaamaan tarkemmin.
Mitä sinä olet mieltä PS:n arvoista ja kuinka hyvin ne toteutuvat käytännössä?
Nyt ja mahdollisena puoluesihteerinä haluan kuunnella kenttää ja toivottavasti saan teiltä kaikilta paljon ideoita, palautetta ja mielipiteitä liittyen puoluesihteerikampanjani sisältöihin, teemoihin ym.
Postauskuvassani eräs alakohta kärkiteemastani ” Aate ja arvopohja – perussuomalaisen toiminnan ydin ja peruskivi ”
Mielestäni hienot ja hyvältä kuulostavat puolueemme arvot jäävät ontoiksi, mikäli emme sisäisesti ja ulkoisesti vaali ja vaadi niiden toteuttamista.
PUOLUESIHTEERIPOSTAUSteksti (1)

Laajavuoressa hiljainen hetki Matti Nykäsen muistoksi

Matti_Nykänen_2014-01-30_001
Kuva: Jakke Nikkarinen / Suomen Moneta

Huomenna klo. 11.00 vietetään legendaarisen mäkikotkan Matti Nykäsen muistoksi hiljainen hetki Jyväskylän Laajavuoressa jossa sijaitsee myös Matti Nykäsen mäki.

Varsinkin huomenna miehestä on paikallaan muistaa ne hyvät asiat.

Matti hyppäsi Suomea ja kotikaupunkiani Jyväskylää maailman kartalle kolmen henkilökohtaisen olympiakullan ja yhden hopean sekä 9 henkilökohtaisen maailmanmestaruusmitalin voimalla.

Erittäin lahjakas ja taitava huippu-urheilija sekä Suomen kansan oma urheilusankari.🇫🇮