Miksi Auto Pitää Sammuttaa Tankatessa?

”Palavan nesteen höyryjen kanssa on aina olemassa syttymisvaara. Tämän takia huoltoasemilla pyydetään sammuttamaan moottori tankatessa. Myös kännykän kipinästä on syttynyt paloja huoltoasemilla.”

Miksi viereisellä mittarilla tankataan autoa?

Jos viereisellä mittarilla tankataan autoa niin miten auton ajaminen vapaalle mittarille onnistuu kun moottorin käyminen huoltoasema-alueella tankatessa on kerran niin vaarallista? Moottori on eri päässä autoa kuin tankki joten viereisen, toisin päin olevan auton moottoritila voi olla jopa lähempänä kuin tankkaajan itsensä.

Miksi moottori on eri päässä autoa kuin tankki?

Moottori on eri päässä autoa kuin tankki joten viereisen, toisin päin olevan auton moottoritila voi olla jopa lähempänä kuin tankkaajan itsensä. Taidat olla niitä landepaukkuja jotka traktorillakin jättävät päivän ensimmäisen risteyksen jälkeen vilkun vilkkumaan koko loppupäiväksi

Saako autoa tankata käynnissä?

Niin, saako autoa tankata sen ollessa käynnissä? osa nimittäin tekee niin. Tottakai saa, elämme EU:ssa. Sitä ennen saattoi olla pieni palovaara mutta Bryssel kumosi sen. Kansallinen tyhjäkäyntisääntö voi tulla vastaan, joten tee pikkutankkaukset taajamissa ja isommat sen ulkopuolella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.