Miksi Uimahallissa Ei Saa Käyttää Shortseja?

– Pitkät ja löysät shortsit voivat tarttua esimerkiksi rataköysiin. Jos shortsit ovat suuret ja uimari pieni, niin shortseihin saattaa jäädä ilmatasku, joka toimii kellukkeena. Saattaa olla, ettei lapsi jaksa painaa jalkojaan pohjaan ja jää pää alaspäin.

Saako uimahallissa käyttää shortseja?

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton teknisen asiantuntijan, Ilpo Johanssonin mukaan suositus on, että uimahallit sallisivat asiakkaidensa käyttävän uimashortseja ja burkineja, jotka on tarkoitettu uimahallikäyttöön sekä täyttävät materiaaleille, hygienialle ja turvallisuudelle asetetut vaatimukset.

Saako Kalevan uimahallissa käyttää uimashortseja?

Selkeästi uimahalleissa uintiin tarkoitetut, lyhyet (ei yli polvimitan pituiset) uimashortsit ovat sallittu kaikissa Tampereen uimahalleissa.

Mistä erottaa uimashortsit?

Uimashortsit erottaa muista ainakin niin, ettei niissä ole taskuja eikä niistä irtoa mitään altaaseen. Impivaaran uimahalli avasi ovensa uimareille tänä aamuna. Petreliuksessa uinti alkaa seuraavan kuun vaihteessa.

Voiko uimahallissa kuvata?

– Uimahalleissa saa kuvata, vaikka uimahalliin olisi sisäänpääsymaksu. Uimahalli saa periaatteessa valita asiakkaansa, mutta ei voi estää kuvaajaa menemästä kuvaamaan. Tämä on ns. sananvapauden rajoittamista.

Saako mäkelänrinteessä käyttää uimashortseja?

Vaikka uimashortsien käyttö on Mäkelänrinteessä kielletty, saa uimapukukangasta olevassa burkinissa tai merenneidon pyrstössä uida. Burkinit liittyvät myös uimaopetus- ja hengenpelastusliiton suositukseen.

Kauanko uimahallissa saa olla?

Uimahalli on tarkoitettu uimaan oppimiseen ja uinnin ja muun vesiliikunnan harrastamiseen. Uimahallin sisäänpääsystä peritään maksu. Uimahalleissa on useimmiten rajoitettu uintiaika 1,5—2 tuntia.

Saako maauimalassa olla uimashortsit?

Vapaa-aikavirasto sallii jatkossa uimashortsien käytön maauimalassa. Sen sijaan peli- ja juoksushortseilla tai puuvillaisilla boksereilla ei edelleenkään saa uida.

Paljonko Tampereen maauimala maksaa?

Ulkoinen linkkiTampereen maauimala avautuu rajoitetusti 20.5.

Maauimalan hinnasto.

Tampereen maauimalan sisäänpääsymaksu
Aikuiset, 25 vuotta täyttäneet 5,50
Lapset, 4 – 16 -vuotiaat 1,10
Nuoret, 17 – 24 -vuotiaat 1,65
See also:  Miten Keittää Kahvia Ilman Keitintä?

Milloin uimahallit aukeaa 2022?

Avataan 8.8.2022 normaalein aukioloajoin.

Uimahalli.

ma–ti 6.15–21.00
la–su 8.00–21.00

Pitääkö Uimavaippa pissaa?

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto kouluttaa vauva- ja perheuinnin ohjaajia, mutta ei anna ohjeita uimavaipan käytöstä. Ohjeistukset ovat aina hallikohtaisia. Pissaa vaippa ei pidä, eikä vauvan pissaamista uima-altaaseen voi välttää. Pissasta ei kuitenkaan aiheudu vaaraa.

Minkä ikäinen lapsi voi mennä yksin uimahalliin?

Monissa uimahalleissa noudatetaan nykyisin 10 vuoden ikärajaa siinä, milloin lapsi voi tulla uimaan ilman aikuista. Uimahalli ei ole kuitenkaan sama asia kuin avovesi. Uimarannalla voi tuntua tarpeelliselta käydä aikuisen valvonnassa murrosikään asti.

Voiko kylpylässä käyttää uimashortseja?

Kylpylässä tulee käyttää puhtaita uima-asuja, joihin tulee pukeutua saunomisen ja suihkussa käynnin jälkeen. Näin vähennätte hikisen ja epäpuhtaan ihon allasvedelle aiheuttamaa likaavaa vaikutusta sekä siivoustyön määrää. Kylpylässä saa käyttää uimashortseja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.