Mitä Ajoneuvoja Saa Ajaa B Kortilla?

B-luokan ajokortilla saat ajaa seuraavia ajoneuvoja tai ajoneuvoyhdistelmiä: Ajoneuvot, joiden kokonaismassa on enintään 3 500 kg ja jotka on suunniteltu ja valmistettu kuljettamaan kuljettajan lisäksi enintään kahdeksan henkilöä.

Miten B-kortti antaa luvan ajaa ajoneuvoja?

B-kortti antaa myös luvan ajaa MT-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja (mopo,traktori,moottorikelkka). Virittämisestä tiedän, että on tullut sakkoja, kun auton nopeus oli 350km/h, eikä sitä ollut muutoskatsastettu.

Kuinka paljon B-kortilla saa ajaa?

b-kortilla saa ajaa autoja (matkailu-, henkilö- ja pakettiautoja) joka saa painaa enintään 3500 kg ja enintään paikat kuskin lisäks 8 hengelle eli 9 hengelle rekisteröity.

Kuinka paljon traktoreita ja mopoja saa ajaa B-kortilla?

Maatalous käyttöön rekistöröityjä traktoreita, mopoja, sekä kaikkia enintään 3500kg painavia paketti ja henkilö-autoja saa ajaa b-kortilla, ja yleisimmät asunto-autot paikaa alle tai enintään 3500kg Saakos B- kortilla ajaa kevytmoottoripyörää tai jopa isompia pyöriä? Ja saako sillä vetää matkailuvaunua?

Miten voin ajaa matkailuautoa?

B-kortti antaa myös luvan ajaa MT-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja (mopo,traktori,moottorikelkka). Virittämisestä tiedän, että on tullut sakkoja, kun auton nopeus oli 350km/h, eikä sitä ollut muutoskatsastettu. Jos tahdot ajaa matkailuautoa ja henkilöautoja, niin kannattaa hankkia suoraan BC-kortti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.