Mitä Kaikkea Voi Tehdä Airfryerillä?

Airfryerin etuna on lisäksi se, että sillä voi tehdä paljon muutakin kuin friteerata ruokaa. Airfryer ei ole pelkkä friteerauslaite – se voi olla myös uuni, paistinpannu ja mikro. Sillä voi nimittäin paistaa, paahtaa, grillata ja leipoa – kaikki samalla laitteella.

Mitä valmistaa Airfryerilla?

Airfryerilla voi valmistaa kaikkia niitä ruokia, jotka perinteisesti on friteerattu öljyssä tai paahdettu uunissa: rapeat ranskalaiset perunat, mehevät kanafileet, perinteinen fish & chips, leivitetyt sipulirenkaat, täytetyt jalapenot ja juustotikut sekä monet muut uppopaistetut herkut.

Mitä ruokaa voi tehdä Airfryerillä?

Airfryerillä voi paistaa, paahtaa ja leipoa vähärasvaisempaa ruokaa. Meidän airfryerin valmistajan mukaan laite vähentää ruoan rasvapitoisuutta jopa 90% ja sen uskonkin, sillä ruoassa oleva tai siihen lisätty rasva poistuu keräinaltaaseen siten, ettei kypsennettävä ruoka ole ylimääräisen rasvan kanssa kosketuksissa.

Mitä valmistaa Ilmafriteerauskeittimellä?

Ilmafriteerauskeittimellä voi tehdä melkein mitä vaan: grillata, paahtaa ja paistaa – oikeastaan kaikkea muuta paitsi keittää. Esimerkiksi liha, lihapullat, kana ja kala valmistuvat sen avulla helposti. Testien mukaan pakasteranskalaisista tulee rapeampia kuin uunissa.

Voiko Airfryerissa käyttää leivinpaperia?

Ei. Leivinpaperin tai alumiinifolion käyttämistä Philips Airfryerissa ei suositella seuraavista syistä: Jos peität korin pohjan, ilmavirtaus laitteen sisällä vähenee.

Mitä Astioita voi käyttää Airfryerissa?

Airfryerissa voi käyttää kaikkia uuninkestäviä astioita ja vuokia, olivatpa ne lasia, keramiikkaa, metallia tai silikonia. Voit myös paistaa leivoksia, muffineja tai pieniä gratiineja silikoni- tai paperivuoissa.

Miten Airfryer eroaa Kiertoilmauunista?

Nopeasti kiertävä kuuma ilma luo rapean pinnan

Ilma kiertää Airfryerin sisällä huomattavasti nopeammin kuin useimmissa kiertoilmauuneissa, joten valmistusaika on usein lyhyempi. Toinen selkeä ero on, että nopeasti kiertävä kiertoilma luo ruoalle rapean paistopinnan samalla, kun sisäpuolesta tulee ihanan mehukas.

See also:  A1 Kortti Mitä Saa Ajaa?

Voiko Airfryerillä lämmittää ruokaa?

Airfryerissä pystyy valmistamaan lähes mitä tahansa. Laiteella voi paahtaa, grillata, paistaa ja leipoa. Sillä voi myös lämmittää ruokaa. Oikeastaan ilmafriteerauskeittimellä onnistuu kaikki muu ruuanlaitto, paitsi keittäminen eli keittämistä vaativa ruoka pitää valmistaa edelleen liedellä.

Voiko AirFryeriin laittaa öljyä?

Voit käyttää Philips Airfryerissa mitä tahansa grillaus-, leivonta-, paisto- tai friteerausöljyä. Voit käyttää myös eläinrasvaa. Huomautus: Älä käytä kylmäpuristettua öljyä, koska se palaa korkeassa lämpötilassa. Jos haluat lisätä ruokaan öljyä, lisää se aineksiin ennen kuin aloitat friteerauksen, älä itse AirFryeriin.

Paljonko Airfryer vie sähköä?

Sähkönkulutus oli molemmissa noin 0,3 kWh. Valmistettaessa 650 grammaa uunijuureksia laitteiden sähkönkulutus oli noin 0,5 kWh, ja 200 gramman pakasteranskalaiserän kypsentäminen 200 asteen lämpötilassa kulutti sähköä 0,12 kWh.

Mikä on paras Airfryer?

1. Paras airfryer: Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650. Philips Airfryer XXL HD9650 on vertailumme testivoittaja ja markkinoiden paras airfryer tällä hetkellä koneen osien laadun, hinnan, ison kapasiteetin ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.