Mitä Tarkoittaa A-Linjainen Mekko?

A-linjainen mekko on istuva hartian ja rinnan kohdalta, ja levenee vyötärön kohdalta kellomaiseen muotoon. Mekkomalli on erittäin pidetty ja suosittu, sillä se on muodoltaan kaunis ja sopii useimpien naisten vartalotyypeille. Alusmekon käyttö on makuasia.

Kenelle sopii A linjainen mekko?

– A-linjaiset hameet ja mekot sopivat kaikille riippumatta siitä, oletko pieni, iso, kurvikas vai poikamainen. Vaatteet, jotka korostavat vyötärön muotoa ja levenevät alaspäin, imartelevat universaalisti jokaista vartaloa, Erlanger selostaa. Vaatemallin lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää vaatteen pintamateriaaliin.

Mitä tarkoittaa Kotelomekko?

Koteloleningiksi, usein myös kotelomekoksi kutsutaan kapean suoralinjaista ja pelkistettyä, polviin tai sen yläpuolelle ulottuvaa leninkiä, jossa ei ole muotosaumoja.

Miten pukeutua Vartalotyypin mukaan?

Liian pieniä ja kireitä vaatteita tulee ehdottomasti välttää, ne eivät tee hoikemman näköisiksi kuten monet luulevat, vaan parhaiten pukevat kevyesti vartaloa myötäilevät vaatteet. Ne jopa tekevät hoikemman vaikutelman kuin liian kireät vaatteet. Parhaiten O-vartaloa pukee suuri, väljä yläosa ja niukka, kapea alaosa.

Minkä mallinen mekko Vatsakkaalle?

Empirelinjainen mekko, jossa leikkaus on rintojen alapuolella, on armelias vatsakkaalle. Käytä yläosassa hyvin istuvia vaatteita. Älä pukeudu telttaan. Kokomusta on turvallinen, mutta tylsä valinta.

Mikä on pikkumusta?

Pikkumusta on lyhyt, yksinkertainen musta leninki, jonka kehittäjänä pidetään yleisesti muotisuunnittelija Coco Chanelia, joka julkisti mallinsa vuonna 1926. Se oli länsimaisen muodin historian ensimmäinen musta naisten asu, jota ei ollut suunniteltu hautajaisvaatteeksi.

Mikä on Jerseymekko?

Se on trikoomekkoa monipuolisempi ja luontuu jokapäiväisestä arkikäytöstä siistiin työpukeutumiseen sekä epämuodollisempiin juhlatilaisuuksiin. Jerseymekko on saanut nimensä sen materiaalina käytetyltä jerseykankaalta, joka on sileä ja pehmeä, koneellisesti kudottu neuloskangas.

Miten Kietaisumekko puetaan?

Arkeen kietaisumekon alle voi talvisaikaan pukea ohkaisen poolon tai kauluspaidan. Tämän kietaisumekon alle voi pukea myös kapeat housut. Arkeen tähän mekkoon yhdistetään mustat paksut sukkahousut, nilkkurit/saappaat ja huivi puetaan kaulaan. Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

See also:  Mitä Tarkoittaa Avio-Oikeus?

Mikä on Pyknikko?

Endomorfi (pyknikko) on luonnostaan pyöreä ja kerää helpommin rasvakudosta kuin muut vartalotyypit. Toisaalta endomorfin on muita vartalotyyppejä helpompaa lisätä sekä venyvyyttä että lihasvoimaa tasaisesti. Kehon painopiste on vatsan ympärillä ja luusto on normaali tai hento.

Miten korostaa vyötäröä?

Korosta kapeaa vyötäröä. Parhaat vaatteet X:lle ovat kietaisumalliset mekot ja puserot, korkeavyötäröiset hameet ja housut, A-linjainen mekko ja tulppaanihame. Leveä asustevyö puettuna vyötärön kapeimpaan kohtaa korostaa vyötäröä. Vältä lantiofarkkuja ja lantion leveimpään kohtaan päättyviä jakkuja.

Miten pukeutua pankkiin?

Pankki ei määrää vaatteiden väriä tai materiaalia. Työasu ei saa olla kuitenkaan liian juhlava eikä vapaa-ajanasu. – Emme määrää sukkia emmekä kenkiä. Ihan normaali asiallinen työpukeutuminen riittää.

Miten näyttää pienemmältä?

Käytä tummempia värejä Tumma pinta näyttää aina pienemmältä, koska se imee valoa. Vaatteisiin piilotetulla optisella harhalla voi muokata kokonaisuutta vielä sirommaksi: yläosat, joissa on kyljissä tummempaa kangasta kuin keskellä, muokkaavat näkymän pienemmäksi. Tumma ei tarkoita myöskään mustaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.