Mitä Tarkoittaa Simp Urbaani Sanakirja?

Englanninkielinen slangitermi, jolla ei ole tarkkaa määrittelyajankohtaa, mutta nykyisen käsityksen mukaan simp on akronyymi sanoista ‘Sucker/Sucka Idolizing Mediocre Pussy’. Määritelmä: Simp on sinkkumies/peräkammarin poika, jolla on taipumusta miellyttää ja liehitellä rahallisesti hyvännäköisiä naisia internetissä.

Mitä tarkoittaa Simpata?

Tulee englanninkielisestä slangi-ilmauksesta simp, joka tarkoittaa mielistelyä. Suomeksi sanasta käytetään muotoa simpata ja simppaaminen.

Mitä tarkoittaa Matias Urbaani sanakirja?

Matias on henkilö, joka näyttää siltä, että hänen nimensä on Matias. Matiakset voi olla iha siistei, mutta yleensä matiakset grödää iha vitun pahasti fr.

Mitä tarkoittaa sana Horo?

horo, prostituoidun puhekielinen nimitys tai pilkkanimi (kuten ”lutka”) promiskuiteettiselle naiselle.

Mitä tarkoittaa kun on tossun alla?

Av(i)ovaimo, tyttöystävä pitää sen verran kovaa kuria, ettei mies saa tehdä kaikkea mitä haluaa, vaan pitää tanssia paremman puoliskon pillin mukaan. Taitaa olla Pertti hiukan tossun alla kun taas ne lähti vaimon kanssa käymään jossain kaupassa ja sen takia ei Spede päässyt kaljalle.

Mitä nimi Matias tarkoittaa?

Matias on lyhentymä heprealaisesta nimestä Mattatias, Mattitja. Nimi tarkoittaa Jahven/Jumalan lahjaa.

Mitä tarkoittaa Horo kesä?

Yleensä päällä trendivaatteet, kesällä leggingsit ja lyhyt paita. Horot myös pukeutuu talvisin melkein samoihin vaatteisiin ja useimmilla on aina meikkiä naamassa.

Mistä tietää että mies on tossun alla?

Ehkä hän suostuttelee sinua viettämään aikaa kanssaan, pikemminkin kuin muiden ihmisten kanssa. Hän voi saada sinut jopa muuttamaan toiseen kaupunkiin kauas ystävistäsi ja perheestäsi. Hän kertoo sinulle usein suoraan, mitä tehdä. Hän ei esimerkiksi halua sinun menevän opiskelemaan tai ulos ystäviesi kanssa.

Mikä on tossu?

(matala,Usein pehmeäpohjainen) voimistelu-, peli- tms. kenkä. Esimerkiksi: Tennis-, koripallotossu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.