Miten Voi Poistaa Google Tilin?

Näin poistat Google-tilin tietokoneella. Google-tilin poistaminen onnistuu niin Chromella, Edgellä, Safarilla kuin Firefoxillakin samalla tavalla: 1. Siirry Google-tilisi asetuksiin tästä. 2. Klikkaa vasemmasta yläreunasta kohtaa Tiedot ja personointi. 3. Selaa alas kohtaan Poista palvelu tai tilisi. 4.

Miten poistaa Google-tiliä?

Valitse Poista Google-tilisi ‑paneelista Poista tilisi. Jos et halua poistaa koko Google-tiliä, tutustu seuraaviin ohjeisiin: Jos haluat poistaa tilin laitteeltasi poistamatta tiliä kokonaan, toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Jos laitteesi ei ole luettelossa, käy laitteen valmistajan tukisivustolla.

Kuinka poistaa Google-tilin?

Napauta poistettavaa tiliä Poista tili. Jos haluat poistaa puhelimen ainoan Google-tilin, sinulta kysytään turvallisuussyistä puhelimen PIN-koodia, kuviota tai salasanaa.

Miten lapsi voi poistaa Google-tilinsä?

Lapsi voi poistaa Google-tilinsä itse näiden ohjeiden mukaisesti. Menetätte lapsen tililtä kaiken datan ja sisällön, kuten sähköpostit, tiedostot, kalenterit ja valokuvat. Lapsi ei voi kirjautua Googlen palveluihin, kuten Gmailiin, Driveen, Kalenteriin tai Playhin, eikä käyttää niitä tilillään.

Miten poistat Google-tilin puhelimesta?

Kun lisäät Google-tilin, siihen yhdistetyt tiedot synkronoidaan puhelimellesi automaattisesti. Kun poistat tilin, myös kaikki tiliin liittyvät tiedot poistetaan puhelimelta. Poistettavia tietoja ovat esimerkiksi sähköposti, yhteystiedot ja asetukset. Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.