502 Bad Gateway Mitä Tarkoittaa?

Virhettä 502 seuraa yleensä lause Bad Gateway, Bad Gateway Nginx, Bad Gateway Apache tai Bad Gateway: Rekisteröity loppupiste ei onnistunut käsittelemään pyyntöä. Tämä virheellinen yhdyskäytävävirhe yhdessä ‘400: Sivua ei löydy’ -virheen kanssa ovat yleisimpiä työskenneltäessä Internetissä.

Wat te doen bij 502 Bad Gateway?

Een van de makkelijkste en eerste dingen die je zou moeten doen wanneer je een 502 bad gateway fout tegenkomt is gewoon een minuut te wachten en dan de pagina herladen (F5 of Ctrl + F5). Het zou kunnen dat de host of server overbelast is en de website komt dan vanzelf weer online.

Wat betekend 502?

De 502 foutmelding is een status code zoals andere http error codes. Daarmee geeft de server aan dat er iets fout loopt bij het verkrijgen van de gevraagde content op een bepaalde webpagina.

Wat is 502 Bad Gateway Nginx?

In sommige gevallen kan de server van je website als gateway fungeren. Het 502-antwoord van de server is de manier om je te vertellen dat het een ongeldig antwoord heeft ontvangen van een andere server waarmee het probeerde te communiceren. Uiteindelijk is een 502 Bad Gateway Error een probleem op serverniveau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.