Joulupuu-Keräys Mitä Lahjaksi?

Lautapelit, urheiluvälineet/vaatteet, jääkiekkomailat & kiekot, ulkopelit, tietokonepelit, lahjakortit, koulutarvikkeita (esim. kyniä, kumeja), itse rakennettavat korusetit, vaatteet, askartelutarvikkeita, barbiet.

Mihin voi lahjoittaa joululahjoja?

Haluatko antaa joululahjan, jota todella tarvitaan? Kuusi keräystä, joihin voit lahjoittaa

 1. Joulupata.
 2. Joulupuu.
 3. Hyvä joulumieli.
 4. Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräys.
 5. Rakenna joulupuu.
 6. Kirkon ulkomaanapu.
 7. Mitä jos antaisit aineettoman joululahjan?

Miten joulupuu keräys toimii?

Perinteinen hyvänmielen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen, joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Mihin lahjoittaa naisten vaatteita?

Vaatteita voi lahjoittaa Kontti-ketjun myymälöihin. Konteissa lahjoitukset lajitellaan joko myyntiin tai kansainväliseen apuun avunsaajien tarpeiden mukaan. Kontti-ketjun tulos käytetään Punaisen Ristin kansainväliseen ja kotimaiseen avustustyöhön.

Mihin voi lahjoittaa leluja?

Konttiin voit lahjoittaa lähes kaikkea, mitä kotoa löytyy: astioita ja muuta keittiön tavaraa, muita kodin tarvikkeita, koriste-esineitä ja tekstiilejä vaatteita ja asusteita, kenkiä ja laukkuja – etenkin miesten vaatteille on aina kysyntää! kirjoja, lahjatavaroita, urheiluvälineitä, leluja ja lastentarvikkeita.

Mitä antaa lahjaksi vanhukselle?

10 Onnellisen Vanhuuden lahjaideaa vanhukselle kotiin ja

 • Lehdet, suklaa ja pikkuherkut ovat toki ihana lahja – toimivat Mutta muistisairas vanhus ei niitä välttämättä osaa enää aukaista, eikä kaivata.
 • Pehmoeläimet.
 • Isotekstiset kirjat.
 • Helppokäyttöinen tabletti parin sovelluksen kera.
 • Miten auttaa köyhiä?

  Vähävaraisen joulu: Mistä apua jouluun?

  1. Jouluapua-sivustolla voit etsiä ilmaista joulupukkia.
  2. Joulupuu-keräys auttaa lapsia, jotka ovat vaarassa jäädä lahjoitta.
  3. Jouluapua-sivustolla voi pyytää lahjoja myös aikuiselle.
  4. Hyvä Joulumieli -keräyksen tuotolla hankitaan ruokalahjakortteja.

  Mistä saa Jouluapua?

  Jouluapua saa kopion jokaisesta yhteydenottolomakkeesta.

  Mitä voi lahjoittaa pelastusarmeijalle?

  Mitä voit lahjoittaa

  See also:  Mitä Maailmankaikkeudessa Tapahtui Ensimmäisen Kolmen Minuutin Aikana?

  Vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, astioita, kirjoja, huonekaluja, leluja, urheilutarvikkeita, dvd- ja cd-levyjä, alle viisi vuotta vanhoja kodinkoneita, kodin elektroniikkaa, kuolinpesiä ja kodin irtaimistoa. Tärkeää!

  Mihin lahjoittaa vaatteita?

  Suurimman osuuden suomalaisten vaatelahjoituksista vastaanottaa UFF-järjestö, joka keräsi viime vuonna vaatteita 15 miljoonaa kiloa. Suurin osa lahjoitetuista paaleista päätyy myyntiin ympäri maailmaa.

  Mihin voi viedä vanhoja vaatteita?

  Hyväkuntoiset, ehjät ja puhtaat vaatteet

 • Esimerkiksi Emmy, Rekki ja Vähänkäytetty.fi vastaanottavat kuluttajilta ajanmukaisia hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita.
 • Hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten esimerkiksi Punainen risti, UFF, Fida ja Pelastusarmeija, vastaanottavat käyttökelpoisia vaatteita.
 • Mitä SPR ottaa vastaan?

  SPR :n eli Suomen Punaisen Ristin ylläpitämissä Kontti secondhand -myymälöissä vastaanotetaan ja myydään lähes kaikenlaista kodin tavaraa. Kontti ei siis ole kierrätyskeskus eikä se ole kirpputori sanan perinteisessä merkityksessä.

  Kuka ottaa vastaan kankaita?

  Ehjät ja puhtaat vaatteet, kengät ja laukut voi lahjoittaa kirpputoreja pyörittäville hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten Fida, SPR, Emmaus ja Pelastusarmeija tai kierrätyskeskukseen. Myös Hope-yhdistys ottaa vastaan ajanmukaisia vaatteita.

  Mihin voi lahjoittaa pyyhkeitä?

  Otamme vastaan vanhoja pyyhkeitä ja lakanoita eläinten alusiksi. Tekstiililahjoituksia otetaan vastaan HESY-keskuksen toimistossa (Muonamiehentie 7, 00390 Helsinki). HUOM! Tyynyjä ja patjoja emme voi ottaa vastaan, sillä ne ovat eläinten alusina epäkäytännöllisiä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.