Mitä Tarkoittaa Am Ja Pm?

AM (ante meridiem) tarkoittaa ”ennen keskipäivää”, joten se viittaa aamuun. PM (post meridiem) tarkoittaa ”keskipäivän jälkeen”, joten se viittaa mihin tahansa aikaan keskipäivän jälkeen. Kun käytät 12 tunnin kelloa, nämä termit selventävät ajateltavaa aikaa (esim. klo 12 on keskiyö, kun taas kello 12 on keskipäivä).
AM = alle tijden tussen 00.00 uur ‘s nachts en 12.00 uur ‘s middags. PM = alle tijden tussen 12.00 uur ‘s middags en 00.00 uur ‘s nachts.

Mitä am ja PM tarkoittavat?

Aluksi, tiedän mitä am ja pm tarkoittavat. Tässä siitä selostusta, lue jos et tiedä. –> Kellonaikatermejä am ja pm käytetään kellonajoissa ilmaisemaan onko aamu- vai iltapäivä. Koska englannissa kellonajoissa on vain numerot 12:sta asti, en voi kertoa kellonaikaa englanninkielessä numeroin esimerkiksi 18:30.

Mitä A.M. tarkoittaa?

Etpä tiedäkään a.m. tarkoittaa ante meridiem ja p.m. post meridiem. AM tulee latinan sanoista Ante Meridiam (=ennen puoltapäivää) ja PM samoin latinankielestä Post Meridiam (=puolenpäivän jälkeen, eli siis iltapäivällä)

Mikä on Aam ja PM koulussa?

AM (ante meridiem =ennen puoltapäivää) ja PM (post meridiem = jälkeen puolenpäivän). AM siis puolesta yöstä keskipäivään ja PM puolesta päivästä keskiyöhön. Näin koulussa opittiin. Jumppis laittoi hyvän linkin. Jumppis pisti kyllä oikean linkin, joten miksi pistäisi tuon uudestaan

Leave a Reply

Your email address will not be published.