Mitä Tarkoittaa ” Hymiö?

Keltaiset kasvot, avoinna olevat silmät sekä lisäksi leveä hymy, joka näyttää ylähampaat. Tietyillä ohjelmilla hymiö näyttää myös kielen. Sitä käytetään osoittamaan huumoria, hyvää oloa ja iloa.

Mikä on hymiö?

Hymiö edustaa peukaloa, joka antaa yleisen peukalon kyltin osoittamaan heidän hyväksyntänsä tai että kaikki on kunnossa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Mitä kaikki hymiöt tarkoittavat?

Mitä kaikki hymiöt tarkoittavat? Ensimmäinen asia, joka on ajateltava, kun puhutaan emojista, on luultavasti keltaiset miehet, joilla on erilaiset kasvot, joista jokainen säteilee erilaisia tunteita, käyttäytymistä tai ilmiöitä. Alla on koottu luettelo eri luokkiin kuuluvista emojeista.

Mikä on klassinen hymiö mies?

Erittäin klassinen hymiö mies. Ruusuinen poski, vaatimaton hymy ja pehmeät silmät, tämä emoji välittää lämpimän ja positiivisen tunteen, ilon, rakkauden ja onnen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Mitä tarkoittaa ☝?

Mitä ☝ tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa kättä, jossa etusormi osoittaa ylöspäin ja jossa kämmen on näkyvissä toisin kuin muut osoittavat hymiöt. Käytetään usein edustamaan ‘numero yksi’ tai esittämään kysymys.

Mitä tarkoittaa?

Hymiömerkin merkitys on silmät, se liittyy numeroon naama, silmä, silmät, vartalo, se löytyy emoji-luokasta: ‘ Ihmiset ja vartalo’ – ‘ ruumiinosat’.

Mitä tarkoittaa ?

Hymiömerkin merkitys on kuumottava, se liittyy numeroon hikoilee, kuumeinen, kuumissaan, lämpöhalvaus, punanaama, se löytyy emoji-luokasta: ‘ Hymiöt ja tunteet’ – ‘ face-pahoinvointia’.

Mitä tarkoittaa hymiö :)?

Hymiö on Scott Fahlmanin vuonna 1982 keksimä tapa lisätä tekstimuotoisen esityksen, kuten sähköpostin tai tekstiviestin, ilmaisuvoimaa. Hymiö, esimerkiksi :-), muodostuu normaaleista ASCII-merkeistä ja se voidaan tulkita kääntämällä mielessään kuviota 90 astetta myötäpäivään.

Mitä tämä 3 tarkoittaa?

Se tarkoittaa mursua. Voidaan myös kutsua mulsuksi. Nuoret käyttävät, kun ajattelevat jonkun olevan söpöä tai ihan muuten vaan.

See also:  Miksi On Olemassa Absoluuttinen Nollapiste?

Mitä tarkoittaa Pataässä?

Pataässä liitetään nautintoihin ja yleviin aikeisiin. Ole tarkkana paperi- ja lakiasioissa. Patakuningas merkitsee korkeassa asemassa olevaa ja kunnianhimoista mieshenkilöä, joka on ystävänä arveluttava ja vihollisena vaarallinen.

Mitä tarkoittaa merkki D?

Ilkeä (naurava) ‘ilme’, jonka vastineeksi sopii hyvin ‘>:D’ – hymiö. Muita vastaavia ovat mm.; ‘>)’, ‘>;D’, ‘>:)’, ja niin edes päin.

Mitä tarkoittaa ?

‍Merkitys ja Kuvaus

Sateenkaarilippu on yleensä lippu, joka edustaa homojen ylpeyttä, ja joskus se edustaa myös rauhaa. Se ja (sateenkaari) edustavat molemmat maailman LGBT-liikkeen symbolia, ja niitä käytetään laajalti homo-, biseksuaali- ja transsukupuolisissa yhteisöissä.

Mitä tarkoittaa ?

Hymiömerkin merkitys on uudenkuun kasvot, se liittyy numeroon kasvot, kuu, sää, taivaankappale, se löytyy emoji-luokasta: ‘ Matkailu ja paikat’ – ‘☂️ taivas ja sää’.

Mitä tarkoittaa?

Merkitys ja Kuvaus

Hymiömerkin merkitys on tuli, se liittyy numeroon liekki, lieska, nuotio, se löytyy emoji-luokasta: ‘ Matkailu ja paikat’ – ‘☂️ taivas ja sää’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.