Mitä Tehdä Jos Toisesta Airpodista Ei Kuulu Mitään?

Jos toisesta AirPodista ei kuulu ääntä Tarkista latauksen tila iPhonessa tai iPadissa ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. Aseta molemmat AirPodit korviisi. Testaa molempia AirPodeja toistamalla ääntä. Jos toinen AirPod ei vieläkään toimi, nollaa AirPodit tai ota yhteys Apple-tukeen.

Miten saada AirPodit yhdistämään?

Pidä latauskotelossa olevaa asennuspainiketta painettuna enintään 10 sekunnin ajan. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodit voidaan yhdistää. Pidä latauskoteloa, AirPodit sen sisällä ja kansi auki, iPhonen, iPadin tai iPod touchin vieressä.

Miten nollaan AirPodit?

Miten AirPodit nollataan? Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja paina sen jälkeen kotelon takakannesta löytyvää painiketta reilun 10 sekunnin ajan. Keltaisena vilkkuva merkkivalo muuttuu valkoiseksi, kun AirPodit on palautettu takaisin tehdasasetuksiin.

Voiko yksittäisen AirPodin ostaa?

Voit ostaa korvaavan vasemman tai oikean AirPodin tai latauskotelon. Saamasi korvaava tuote on uusi.

Voiko AirPodeja paikantaa?

Missä on? -apin avulla näet kartalla, missä AirPods-, AirPods Pro- tai AirPods Max -kuulokkeesi ovat, ja voit toistaa äänimerkin kuulokkeidesi paikantamiseksi.

Miten yhdistää AirPodit Androidiin?

Jos sinulla on Android-laite, valitse Asetukset > Yhteydet > Bluetooth. Avaa latauskotelon kansi, kun AirPodit ovat kotelossa. Pidä kotelon takana olevaa asennuspainiketta painettuna, kunnes tilavalo välkkyy valkoisena. Kun AirPodit näkyvät Bluetooth-laiteluettelossa, valitse ne.

Mitä tehdä jos AirPods kastuu?

Mitä teen, jos AirPods Pro kastuu?

  1. Kostuta kangas pala puhtaalla vedellä.
  2. Pyyhi AirPod-levyt huolellisesti liinalla.
  3. Anna niiden kuivua ennen kuin asetat ne latauskoteloon.
  4. Älä käytä AirPodeja ennen kuin ne ovat täysin kuivia.

Miksi toinen kuuloke ei toimi?

Tarkista, onko puhelimen Bluetooth pois käytöstä. Jos on, ota Bluetooth käyttöön. Pidä kuulokkeet ja puhelin etäällä esineistä, jotka aiheuttavat voimakkaita sähkömagneettisia häiriöitä, kuten mikroaaltouuneista. Aseta puhelin kuulokkeiden lähelle ja yhdistä ne uudelleen.

See also:  Miten Saada Steariini Pois Pöydästä?

Mitä AirPodit maksaa?

Edullisimmat kaupat

Kauppa Vaihtoehdot Hinta
Dustin.fi Apple Wireless Charging CaseNäytä vaihtoehdot ▾Näytä vähemmän ▴ 84,94 €
DNA Apple AirPods -nappikuulokkeiden langaton latauskotelo QA00321Näytä vaihtoehdot ▾Näytä vähemmän ▴ 89,00 €
Multitronic Apple AirPodien langaton latauskoteloNäytä vaihtoehdot ▾Näytä vähemmän ▴ 89,00 €

Missä on Apple AirPods?

AirPods-kuulokkeiden sijainnin katsominen

iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa: Avaa Missä on…? -appi, napauta Laitteet ja napauta AirPods-kuulokkeitasi. Apple Watchissa: (watchOS 8.0 tai uudempi) Kun laitteessa on Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys, avaa Etsi laitteita ‑appi ja valitse AirPods-kuulokkeesi.

Mistä näkee AirPodien akun?

Avaa kotelon kansi, kun AirPodit ovat kotelossa, ja pidä koteloa iPhonen, iPadin tai iPod touchin vieressä. Odota muutama sekunti, niin näet AirPodien latauksen tilan. Voit myös tarkistaa AirPodien latauksen tilan iPhonen, iPadin tai iPod touchin Akut-widgetistä.

Milloin tulee uudet AirPodit?

Hänen mukaansa seuraavan sukupolven AirPods-mallien massatuotanto aloitetaan alkuvuodesta 2021, jolloin myös uusi AirPods Pro -malli julkaistaisiin vasta vuonna 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.