Mitä Voi Ajaa B Kortilla?

Alle 3 500-kiloisen henkilöauton ajaminen onnistuu B-kortilla. Jos henkilöauton kokonaismassa on 3 501–7 500 kiloa, niin sen ajaminen edellyttää vähintään C1-korttia. Tätä painavampien henkilöautojen ajaminen edellyttää vähintään C-korttia.

Kuinka paljon B-kortilla saa ajaa?

b-kortilla saa ajaa autoja (matkailu-, henkilö- ja pakettiautoja) joka saa painaa enintään 3500 kg ja enintään paikat kuskin lisäks 8 hengelle eli 9 hengelle rekisteröity.

Miten B-kortti antaa luvan ajaa ajoneuvoja?

B-kortti antaa myös luvan ajaa MT-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja (mopo,traktori,moottorikelkka). Virittämisestä tiedän, että on tullut sakkoja, kun auton nopeus oli 350km/h, eikä sitä ollut muutoskatsastettu.

Kuinka paljon traktoreita ja mopoja saa ajaa B-kortilla?

Maatalous käyttöön rekistöröityjä traktoreita, mopoja, sekä kaikkia enintään 3500kg painavia paketti ja henkilö-autoja saa ajaa b-kortilla, ja yleisimmät asunto-autot paikaa alle tai enintään 3500kg Saakos B- kortilla ajaa kevytmoottoripyörää tai jopa isompia pyöriä? Ja saako sillä vetää matkailuvaunua?

Mikä on B-luokan ajokortti?

Esimerkkejä B-, B96- ja BE-luokan ajoneuvoyhdistelmistä 1 B-luokan ajokortti. B-luokan ajoneuvoon voidaan kytkeä maksimissaan 750 kg painava perävaunu. Tällöin yhdistelmän 2 B96-luokan ajokortti. B-luokan ajo-oikeuden haltija saa kuljettaa myös sellaista ajoneuvoyhdistelmää, jossa on B-luokan 3 BE-luokan ajokortti. Ajoneuvoyhdistelmät, joissa on B-luokan vetoauto ja More

Leave a Reply

Your email address will not be published.