Miten Qr Koodi Luetaan Puhelimella?

Matkapuhelimella QR-koodeja luetaan joko käyttöjärjestelmän sisäänrakennetulla lukuominaisuudella tai erillisillä, yleensä ilmaisilla sovelluksilla, jotka voi asentaa matkapuhelimeen joko valmistajan tai käyttöjärjestelmän sovelluskaupan kautta.
QR-koodin lukemiseen käytetään puhelimen kameraa.

Kamera tunnistaa ja korostaa QR-koodin automaattisesti:

 1. Avaa kamera.
 2. Aseta iPhone siten, että koodi näkyy näytöllä.
 3. Näytölle tulee ilmoitus, kun kamera on kohdistunut QR-koodiin.
 4. Napauta ilmoitusta, niin siirryt QR-koodin viittaamaan kohteeseen.

Kuinka lukea QR-koodia mobiililaitteeseesi?

QR-koodin luku (skannaus) Kun mobiililaitteeseesi on asennettu QR-koodin lukijaohjelma, voit lukea (skannata) QR-koodeja. Käynnistä mobiililaitteesi QR-sovellus. Lue QR-koodi asettamalla koodi keskelle kameran/tabletin näyttöä tai näytön ikkunaan siten, että koodi näkyy kokonaan. Useissa QR-lukijoissa koodin skannaus tapahtuu automaattisesti.

Miten tehdä QR-koodin lukemisen?

QR-koodien lukeminen 1 Käynnistä asentamasi qr-koodin lukija 2 Vie kamera haluamasi qr-koodin päälle 3 Luettua koodin voit tehdä erilaisia toimintoja riippuen koodin sisällöstä sekä asentamastasi lukijasta More

Miten skannaa QR-koodin?

QR-koodin skannaaminen 1 Avaa Kamera-appi Koti-valikosta, Ohjauskeskuksesta tai lukitulta näytöltä. 2 Valitse takakamera. Pidä laitetta niin, että QR-koodi tulee näkyviin Kamera-apin etsimeen. Laitteesi tunnistaa QR-koodin 3 Avaa QR-koodiin liittyvä linkki napauttamalla ilmoitusta. More

Miten QR-koodi luetaan Android?

Kun mobiililaitteeseesi on asennettu QR-koodin lukijaohjelma, voit lukea (skannata) QR-koodeja.

 1. Käynnistä mobiililaitteesi QR-sovellus.
 2. Lue QR-koodi asettamalla koodi keskelle kameran/tabletin näyttöä tai näytön ikkunaan siten, että koodi näkyy kokonaan. Useissa QR-lukijoissa koodin skannaus tapahtuu automaattisesti.

Miten skannataan puhelimella QR-koodi?

QR-koodin skannaaminen Kamera-apilla

 1. Avaa Kamera-appi Koti-valikosta, Ohjauskeskuksesta tai lukitulta näytöltä.
 2. Valitse takakamera. Pidä laitetta niin, että QR-koodi tulee näkyviin Kamera-apin etsimeen. Laitteesi tunnistaa QR-koodin ja näyttää ilmoituksen.
 3. Avaa QR-koodiin liittyvä linkki napauttamalla ilmoitusta.

Miten lataan QR-koodin puhelimeen?

Se onnistuu näin:

 1. Avaa Googlen sovellus. Avaa Google-sovellus.
 2. Avaa kuvahaku. Nyt, napauta Googlen sovelluksen yläreunassa näkyvän hakupalkin oikeassa reunassa näkyvää pientä värikästä neliötä.
 3. Skannaa koodi. Googlen sovelluksen kuvahaku avautuu ja voit kameralla osoittaa QR-koodiin.
See also:  Miten Saa Ihmisen Osoitteen Ilmaiseksi?

Miten luoda oma QR-koodi?

Käynnistä QR-generaattori. Valitse haluamasi QR-generaattorin koodityyppi (web-osoite, email, teksti, ). Täydennä QR-generaattoriohjelmaan informaatio, jonka haluat sisältyvän QR-koodiin. Luo QR-koodi (Generate).

Mikä on QR-koodi ja missä sitä käytetään?

QR-koodit ovat kaksiulotteisia (2D) viivakoodeja, joita voit lukea kameralla varustetulla kännykällä, tablettitietokoneella, tavanomaisella tietokoneella tai erityisellä lukulaitteella. QR-koodit yhdistävät fyysisen maailman ja virtuaalimaailman. Nimitys QR-koodi tulee sanoista Quick Responce Code.

Mihin QR koodia käytetään?

QR-koodeja käytetään mobiililaitteissa käyntikorttien ja nettilinkkien avaamiseksi. Mobiililaitteella skannataan tai otetaan kuva viivakoodista, jonka jälkeen puhelin avaa koodista löytyvän linkin.

Miksi QR-koodi ei avaudu?

Jos QR-koodisi eivät toimi, se johtuu todennäköisesti sen rakenteesta. Joillakin lukusovelluksilla ja puhelinkameroilla ei voi skannata monimutkaisia ​​QR-koodeja. Pidä seuraavat rakennepiirteet mielessä: – Varmista, että QR-koodin ja taustan välillä on riittävä kontrasti.

Mitä QR-koodi maksaa?

QR-koodit ovat ilmaisia ja jokainen voi itse luoda sellaisen.

Miten kopioin QR-koodin?

Klikkaa kuvaa oikeala napilla ja valitse ‘kopioi kuvan osoite’. Se on siis näkymä mikä QR-koodiin tulee. Mene QR generaattorin sivulle http://www.qr-koodit.fi/generaattori ja paina hiiren oikeaa nappia ja liitä tallentamasi kuvan osoite generaattoriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.