Miten Tallennan Pdf Tiedoston Puhelimeen?

Acrobat Reader DC -sovellus. Voit tallentaa PDF-tiedoston valitsemalla Tiedosto > Tallenna tai napsauttamalla PDF-näytön alaosassa olevan Heads Up Display (HUD) -työkalupalkin Tallenna tiedosto -kuvaketta. Tallenna nimellä -valintaikkuna tulee näyttöön. Valitse PDF-tiedoston tallennussijainti ja sitten Tallenna.

Miten tallentaa PDF-tiedostoa?

Windows 10:ssä voi käyttää järjestelmään sisältyvää toimintoa pdf-muodossa tallentamiseen. Kaiken, mitä voi valita tulostettavaksi, voi myös tallentaa pdf-tiedostona, sillä toiminto on tulostusvalikossa.

Miten tulostaminen PDF-tiedostoon onnistuu?

Helposti liitteeksi Tulostuksen valintaikkunassa tarvitsee vain valita tulostimeksi ‘Microsoft Print to PDF’. Silloin kohdetta ei tulosteta paperille vaan kohde tallennetaan pdf-tiedostoksi, jonka voi esimerkiksi liittää sähköpostiviestiin liitetiedostona. Tiedoston tulostaminen pdf-tiedostoon onnistuu myös nettisivulta.

Miten tulostaa kohden PDF-tiedostoksi?

Silloin kohdetta ei tulosteta paperille vaan kohde tallennetaan pdf-tiedostoksi, jonka voi esimerkiksi liittää sähköpostiviestiin liitetiedostona. Tiedoston tulostaminen pdf-tiedostoon onnistuu myös nettisivulta. Avaa sivulla ollessasi tulostuspaneeli näppäinyhdistelmällä Ctrl + P. Valitse Tulostin -valikosta pdf-vaihtoehto ja valitse Tulosta.

Miten määrittää PDF-tiedoston tulostuslaadun?

PDF-tiedoston tulostuslaadun voi määrittää korkeaksi, normaaliksi tai matalaksi tarpeen mukaan. Oletusarvoisesti tulostuslaatu on määritetty korkeaksi, joka on paras PDF-tiedostojen tulostamiseen. Voit määrittää PDF-tiedoston tulostuslaadun seuraavasti: Valitse PowerPoint -valikko > Asetukset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.