Miten Wilmaan Lisätään Toinen Lapsi?

Kirjaudu Wilmaan omilla tunnuksillasi. Valitse oikean reunan keltaisesta laatikosta ”Käyttöoikeudet”-välilehti. Klikkaa käyttöoikeudet -lehden alareunasta ‘lisää rooli’. Syötä koululta saamasi avainkoodi vasemmanpuoleiseen ruudukkoon ja paina ‘lisää’.

Miten Wilmaan lisätään kuva?

Wilmassa kuva näkyy Wilma-sivun oikeassa yläkulmassa. Kuva näkyy niillä henkilöillä, jotka näkevät kyseisen profiilisivun. Kuvaa ei siis tarvitse lisätä profiilisivuun lomake-editorissa, vaan kuva tulee näkyviin automaattisesti. Kuva ilmestyy aina oikeaan yläkulmaan, ja sen paikkaa ei voi muuttaa.

Mistä saa Wilma Avainkoodin?

Mistä saan sen? Ota yhteys oppilaan kouluun. Jos et tiedä missä koulussa oppilas on, ota yhteys kunnan kouluvirastoon. Saat koululta linkin sivulle, jossa tunnus tehdään, sekä avainkoodin, jonka avulla voit tehdä itsellesi tunnuksen.

Miten kirjaudun Wilmaan?

Wilmaan kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella Suomi.fi-palvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitaan mobiilivarmenne, pankkitunnukset tai varmennekortti. Vain vahvalla tunnistautumisella lapsen voi liittää omiin tunnuksiin. Tätä kutsutaan valtuuttamiseksi.

Miksi en pääse kirjautumaan Wilmaan?

Kokeile ensin kirjautua Wilmaan internetselaimella ja yritä sitten uudelleen kirjautua sovellukseen. Jos tämä ei auta, vaihda Wilmassa salasana ‘Unohditko salasanasi’ -toiminnolla, ja yritä sitten kirjautumista uudelleen.

Miten kirjautua Wilma sovellukseen?

Tässä tapauksessa:

 1. Avaa Wilma-sovellus ja mene vasemman yläkulman valikosta Käyttäjätilit sivulle.
 2. Paina oikeasta alakulmasta + -painiketta.
 3. Mene aukeavasta kirjautumisikkunasta kohtaan Valitse Wilma.
 4. Etsi liperi.inschool.fi.
 5. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Miten pystyy poistaa Wilma merkintöjä?

Merkintöjen poistaminen

Yksittäisen merkinnän voi poistaa klikkaamalla valitun merkinnän päällä hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Poista. Merkintöjä voi poistaa massana valikosta Lisätoiminnot / Muokkaa Wilman merkintöjä.

Milloin Wilma otettiin käyttöön?

Wilma (ohjelmisto)

Wilma
Kehittäjä Visma Enterprise Oy
Kehityshistoria
Ensijulkaisu 2000
Tiedot

Kuka antaa Wilma-tunnukset?

Oppilaan tulee hakea tunnuksensa koulusta joko kansliasta, opoilta tai ATK-tuelta, mikäli hän ei ole laittanut sähköpostiansa Wilmaan tai muista sitä. Ohjeet huoltajan Wilma-tunnuksen tekemiseen avainkoodin avulla löytyvät täältä. Ohjeet Wilman käyttöön löytyy täältä.

See also:  Miten Kolumbuksen Päiväkirjat Ovat Säilyneet?

Miten luon Wilma-tunnuksen?

Tunnuksen luominen vaihe vaiheelta

 1. Vaihe 1: Wilma Connect. Siirry selaimella osoitteeseen https://wilma.malax.fi/connect.
 2. Vaihe 2: Sähköpostiosoite. Anna sähköpostiosoitteesi.
 3. Vaihe 3: Varmistusviesti.
 4. Vaihe 4: Avainkoodi.
 5. Vaihe 5: Henkilötunnus tai syntymäaika.
 6. Vaihe 6: Oma nimi.
 7. Vaihe 7: Uusi salasana.
 8. Vaihe 8: Kuittaus.

Mikä on Wilman käyttäjätunnus?

Wilman käyttäjätunnus

Wilman käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi jonka olet ilmoittanut koululle. Mikäli et pääse kirjautumaan wilmaan, ole yhteydessä suoraan kouluun.

Mikä on Wilma järjestelmä?

Wilma-järjestelmää käytetään muun muassa huoltajien ja esiopetuksen/koulun henkilökunnan väliseen viestintään. Wilman avulla huoltajat voivat myös seurata oppilaan opintosuorituksia, tarkastella ja selvittää poissaoloja sekä nähdä oppilaiden lukujärjestykset.

Miten voi vaihtaa Wilman salasanan?

Wilma-käyttäjä voi vaihtaa salasanansa itse seuraavasti:

 1. Kirjaudu Wilmaan.
 2. Klikkaa ikkunan oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta ja valitse Käyttäjätilin asetukset. Valitse sitten Vaihda salasana.
 3. Anna vanha salasana, uusi salasana sekä uusi salasana vielä toistamiseen.
 4. Klikkaa Vaihda salasana.

Minkä takia Wilma sovellus ei toimi?

Wilman kirjautumistapa muuttui tiistaina 13.4.2021. Mikäli mobiilisovelluksesi ei pyydä sinua kirjautumaan uudestaan, tulee sinun kirjautua manuaalisesti ulos, etsiä Tampereen seudun toisen asteen koulutus uudestaan Wilma-sovellukseen sekä valita ”Kirjaudu OpenID:llä” -painike. Ohjeet uloskirjautumiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.