Tietosuojakäytäntömme

LUE TÄMÄ HUOLELLISESTI

Tämä sivusto tarjoaa sinulle artikkeleita, valokuvien ja videoiden isännöinti-/blogipalveluita (“Palvelu(t)”) seuraavan tietosuojakäytännön alaisina, joita voidaan päivittää ajoittain ilman erillistä ilmoitusta. Palvelun käyttö merkitsee tämän tietosuojakäytännön hyväksymistä ja sitovan laillisen sopimuksen, joten lue ne huolellisesti. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tietoja, jotka annat meille sivuston kautta ja kun käytät, lataat, ostat tai käytät mitä tahansa sivustolla näkyvää tietoa, palvelua, tuotetta tai sisältöä. Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön sivustolla. Sinun tulee tutustua tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Kaikki viittaukset meihin, meihin, meihin tai vastaavat sanat viittaavat tähän sivustoon ja sen tytäryhtiöihin.

KERÄÄMEMME HENKILÖTIEDOT

Käytäntömme on kunnioittaa Palveluita käyttävien ihmisten yksityisyyttä (jokainen “Käyttäjä”, yhdessä “Käyttäjät”). Tästä syystä emme paljasta käyttäjän nimeä tai yhteystietoja millekään luvattomalle kolmannelle osapuolelle. Emme myöskään valvo, muokkaa tai paljasta Käyttäjän tietojen sisältöä, ellei laki niin vaadi tai jos vilpittömässä mielessä uskomme, että tällainen toimenpide on tarpeen:

Noudata lain määräyksiä tai noudata meille toimitettua oikeusprosessia;
Suojella ja puolustaa oikeuksiamme tai omaisuuttamme;
Toimi vaativissa olosuhteissa käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi;
Estääksemme tai lopettaaksemme minkä tahansa toiminnan, jonka saatamme pitää laittomana, epäeettisenä, sopimattomana tai laillisena kanteen kohteena, tai aiheuttaa sen riskin; tai
Korjaa tai korjaa ongelmia palvelimissamme/ohjelmistoissamme/palveluissamme.

Kun rekisteröidyt Sivuston jäseneksi ja käytät Sivustoa, voit vapaaehtoisesti lähettää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joiden avulla voit ottaa sinuun yhteyttä tai tunnistaa sinut ja hallinnoida tiliäsi (“Henkilötiedot”). Henkilökohtaisia ​​tietoja voivat olla, mutta ei rajoittuen, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Sivusto voi myös kerätä henkilötietojasi, jos päätät osallistua arvontoihin, kyselyihin, kilpailuihin tai kilpailuihin. Kun rekisteröidyt Sivustolle, luot oman profiilisi ja tietosuoja-asetukset. Profiilitietosi sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valokuvasi näkyvät henkilöille, jotka olet määrittänyt tietosuoja-asetuksissasi. Sivustolle lähettämäsi ja tietosuoja-asetustesi kautta julkistamasi profiilitiedot ovat myös muiden käyttäjien saatavilla tehdessään hakuja sivustoltamme, ja ne voivat olla kolmansien osapuolien hakukoneiden saatavilla. Tämä on ensisijaisesti siksi, että ystäväsi voivat löytää sinut ja sivustolle luomasi ja tallentamasi sisällön. Suosittelemme, että suojaat nimettömyyttäsi ja arkaluonteisia tietojasi etkä käytä oikeaa nimeäsi näyttö- tai käyttäjätunnuksena siinä määrin, että muut voivat tunnistaa sinut.
Kun käytät Sivustoa, palvelimemme tallentavat automaattisesti tiedot, jotka selain lähettää aina, kun se osoittaa Sivustolle tai online-palveluun (“Lokitiedot”). Lokitiedot voivat sisältää, mutta ei rajoittuen, tietokoneesi Internet-protokollan osoitteen, selaimen tyypin, Web-sivun, jolla vierailet ennen kuin tulit jollekin Sivustosta, ja tietoja, joita haet Sivustolta.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIEDOT

Henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin: (i) palveluidemme, ominaisuuksiemme ja sisällön tarjoamiseen ja parantamiseen; (ii) hallinnoida palveluidemme käyttöä ja tiliäsi; (iii) jotta käyttäjät voivat nauttia sivustosta ja navigoida siellä helposti; (iv) ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi; (v) täyttää mahdolliset pyynnöt; (vi) henkilökohtaistaaksesi kokemustasi; (vii) tarjota palveluilmoituksia; ja (viii) tarjotaksemme sinulle lisätietoja ja tarjouksia meiltä tai kolmansilta osapuolilta, jotka uskomme sinun olevan hyödyllisiä tai kiinnostavia, mukaan lukien uutiskirjeet, markkinointi- tai mainosmateriaalit ja muut tiedot asiaan liittyvistä palveluista. Jos päätät milloin tahansa, että et enää halua vastaanottaa tällaisia ​​viestejä, noudata missä tahansa viestinnässä annettuja tilauksen peruutusohjeita. Lisäksi voit helposti muuttaa tietosuoja- ja sähköpostiasetuksiasi tilisi asetuksista milloin tahansa.

TIETOSUOJAPOLITIIKKA JA KULUTTAJAKOULUTUS

Lasten yksityisyys

Emme ohjaa Sivustoa alle 13-vuotiaille henkilöille ja edellytämme Käyttäjien olevan 13-vuotiaita tai vanhempia. Näin ollen emme tietoisesti kerää tai säilytä Sivustolla henkilökohtaisia ​​tai muita tietoja alle 13-vuotiailta henkilöiltä. Jos vanhempi tai huoltaja saa tietää, että hänen lapsensa on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja ilman heidän suostumustaan, hänen tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected], jonka otsikko on Tietosuoja. Jos saamme tietoomme, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilötietoja, poistamme tällaiset tiedot tiedostoistamme.
Suosittelemme, että yli 13-vuotiaat alaikäiset kysyvät luvan vanhemmalta tai huoltajalta ennen kuin he lähettävät itseään koskevia tietoja kenellekään Internetin kautta.

Sosiaaliseen verkostoitumiseen liittyvä kuluttajavalistus

Turvallisen sosiaalisen verkostoitumisen ympäristön luominen on meille tärkeää. Vaikka emme kohdista tai tietoisesti salli alle 18-vuotiaiden käyttäjien käyttää Palvelua, kiinnostuneet voivat käydä seuraavissa Federal Trade Commissionin luomissa linkeissä saadakseen lisätietoja sosiaalisten verkostojen turvallisuusvinkeistä:

http://onguardonline·gov/socialnetworking·html [linkki]
http://onguardonline·gov/socialnetworking_youth·html [linkki]

MUUT TIEDOT/LOKKI JA Evästeet

Kuten monet verkkosivustot, käytämme “evästeitä” tietojen keräämiseen. Eväste on pieni tiedosto, jonka siirrämme tietokoneesi kiintolevylle tallennustarkoituksiin. Käytämme “pysyviä evästeitä” tallentaaksemme käyttäjätunnuksesi ja kirjautumissalasanasi tulevia sisäänkirjautumisia varten. Käytämme “istuntotunnusevästeitä” mahdollistaaksemme palvelumme tietyt ominaisuudet, ymmärtääksemme paremmin, kuinka olet vuorovaikutuksessa Sivuston kanssa, ja valvoaksemme verkkoliikenteen reititystä Sivustolla ja Sivuston kokonaiskäyttöä. Voit ohjeistaa selaintasi muuttamalla sen asetuksia lopettamaan evästeiden hyväksymisen tai kehottamaan sinua ennen evästeiden hyväksymistä vierailemiltasi verkkosivustoilta. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Sivuston osia tai kaikkia palveluiden toimintoja.

Käytämme myös kolmannen osapuolen mainosyritysten, kuten Google Adsensen, ja mainosverkostojen palveluita näyttääksemme mainoksia puolestamme, kun vierailet Sivustolla. Nämä yritykset voivat käyttää “ei-identifioivia tietoja” (jotka eivät sisällä nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi) vierailustasi tällä sivustolla ja muilla verkkosivustoilla tarjotakseen mainoksia sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Katkelma Google Adsense -verkkosivustolta:

Google käyttää DoubleClick-evästettä julkaisijoiden verkkosivustoilla, jotka näyttävät AdSense sisällölle -mainoksia. Sovellettavien lakien, sääntöjen ja määräysten mukaisesti sinulla on yksinomainen ja yksinomainen oikeus käyttää kaikkia DoubleClick-evästeen käytöstä saatuja tietoja mihin tahansa liiketoimintaasi liittyvään tarkoitukseen edellyttäen, että Google voi käyttää ja paljastaa näitä tietoja Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen ehtoja ja kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä.

Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietää vaihtoehdoistasi, jos nämä yritykset eivät käytä näitä tietoja, käy Network Advertising Initiativessa (networkadvertising·org) ja lue heidän artikkelinsa, joka koskee käyttäytymismainonnan kieltämistä.

TIETOJEN JAKAMINEN JA ILMOITTAMINEN

Jäsenet/Kirjoittajat.
Käyttäjätunnuksesi lisäksi kaikki sivustolle lähettämäsi kommentit tai lähetykset ovat julkisesti saatavilla. Julkaiset ja jaat henkilötietojasi ja sisältöäsi Sivustolla omalla vastuullasi. Vaikka teemmekin paljon töitä turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen luomiseksi Sivustolla, emme voi hallita muiden käyttäjien toimia, joiden kanssa saatat jakaa sisältöäsi ja/tai profiilitietojasi. Emme myöskään voi ennakoida muiden käyttäjien kykyä kiertää tietosuoja-asetuksia. Ymmärrät, että vaikka henkilötietosi ja sisältösi on poistettu Sivustolta, kopiot tiedoistasi voivat jäädä katseltaviksi välimuistissa olevilla tai arkistoiduilla Web-sivuilla tai tietosi ladattujen tai tallentaneiden käyttäjien paikallisilla tietokoneilla.
Kaikista asianmukaisista varotoimista huolimatta, joita toteutamme tietojesi suojaamiseksi, suosittelemme, että et lähetä yksityisiä tietoja tai henkilötietoja sähköpostitse, chatissa tai muissa viestipalveluissa.

Kootut tiedot ja ei-tunnistetiedot.
Voimme jakaa koottuja tietoja, jotka sisältävät tunnistamattomia tietoja ja lokitietoja, kolmansien osapuolten kanssa toimialan analysointia, demografista profilointia ja kohdennettua mainontaa varten muista tuotteista ja palveluista.

Palveluntarjoajat.
Saatamme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja henkilöitä helpottamaan palveluitamme, tarjoamaan palveluita puolestamme, suorittamaan Sivuston hallintaan liittyviä palveluita (mukaan lukien rajoituksetta ylläpito-, isännöinti- ja tietokannan hallintapalvelut, verkkoanalytiikka ja hallinto) . Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy tunnistamattomiin henkilötietoihisi tai lokitietoihisi (evästeet) vain suorittaakseen nämä tehtävät puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

TIETOJEN MUUTTAMINEN TAI POISTAMINEN

Kaikki jäsenet/tekijät voivat tarkastella, päivittää, korjata tai poistaa henkilötietoja rekisteröintiprofiilissaan kirjautumalla tililleen ja muuttamalla tiliinsä liittyviä “käyttäjäasetuksia”. Jos poistat kaikki tällaiset tiedot kokonaan, tilisi saatetaan deaktivoida. Saatamme säilyttää arkistoidun kopion tietueistasi lain edellyttämällä tavalla tai laillisiin liiketoimintatarkoituksiin.

TURVALLISUUS

Olemme huolissamme tietojesi turvaamisesta. Käytämme erilaisia ​​alan standarditoimenpiteitä, jotka on suunniteltu suojaamaan tietosi luvattomalta käytöltä.

KANSAINVÄLINEN SIIRTO

“Tunnistamattomat” henkilötietosi voidaan siirtää – ja niitä voidaan säilyttää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, missä tietosuojalait eivät ehkä ole yhtä suojaavia kuin lainkäyttöalueellasi. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme henkilötietoja Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä. Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

LINKIT MUILLE SIVUILLE

Sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille. Jos päätät vierailla mainostajan luona “napsauttamalla” bannerimainosta tai muun tyyppistä mainosta tai napsautat toista kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Se, että linkitämme verkkosivustoon tai näytämme bannerimainoksen tai muun tyyppisen mainoksen, ei ole tuki, valtuutus tai ilmoitus siitä, että olemme sidoksissa kyseiseen kolmanteen osapuoleen, eikä se myöskään ole heidän tietosuoja- tai tietoturvakäytäntöjensä tai -käytäntöjensa tukeminen. Emme hallitse kolmansien osapuolien verkkosivustoja. Nämä muut verkkosivustot voivat asettaa omia evästeitään tai muita tiedostoja tietokoneellesi, kerätä tietoja tai pyytää sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja. Muut verkkosivustot ja palvelut noudattavat erilaisia ​​sääntöjä, jotka koskevat niille antamiesi henkilötietojen käyttöä tai luovuttamista. Kehotamme sinua lukemaan muiden vierailemiesi verkkosivustojen tietosuojakäytännöt tai lausunnot.