Olen kansallismielinen kaveri Keski-Suomesta. Olen Jyväskylän kaupunginvaltuuston jäsen 2017-2021. Toimin myös kaupunginhallituksessa. Olen Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin hallituksen jäsen ja myös Jyväskylän Perussuomalaisten hallituksen jäsen.dsc_1607

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa kauppatieteitä pääaineenani johtaminen. Käytännössä yritysjohtamista olen voinut toteuttaa toimiessani Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n hallituksessa. Aiemmin olen opiskellut filosofiaa yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa. Minulla on myös sähköasentajan koulutus ja olen työskennellyt kaapeliasentajana. Minulla on myös harrastusmielessä toiminimiyritys, jonka toimintaan liittyvät sähköiset markkinapaikat.

Olen 36-vuotias ja yhteiskunnallisista asiosta olen ollut kiinnostunut 16 vuoden ajan. Vuonna 2015 kirjoitin kirjan Miksi minusta tuli kansallismielinen. Yhteiskunnalis-filosofisessa kirjassa kuvaan lukijoille sitä ajatuksellista ja mielipiteellistä tietä miksi olen tullut kansallismieliseksi. Kirjani on saanut positiivisen vastaanoton.

Minulle tärkeitä poliittisia teemoja ovat EU-politiikka ja maahanmuuttopolitiikka. On todella hyvä että Suomessa on viritteillä Fixit, eli kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä. Mielestäni Suomen tulisi erota Euroopan unionista ja palauttaa näin oma suvereniteettinsa. Maahanmuuttopolitiikkaa tulee järkevöittää niin että ihmisoikeudet ja Suomen oikeudet kansalliseen olemiseen ja sisäiseen turvallisuuteen liittyen toteutuvat.

Perussuomalaisten tulisi palata juurilleen. Hallitustaival ei saa muuttaa perussuomalaista politiikkaa siihen suuntaan joka on kansalta saaman mandaatin vastaista. Perussuomalaisuus ei ole yksi henkilö tai kourallinen henkilöitä. Perussuomalaisuus on aate.