Kuka Teemu?

Olen kansallismielinen kaveri Keski-Suomesta. Olen Jyväskylän kaupunginvaltuutettu. Toimin myös kaupunginhallituksessa ja maakuntavaltuustossa. Olen Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin hallituksen jäsen ja myös Jyväskylän Perussuomalaisten hallituksen jäsen.

Toimin puheenjohtajana Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:ssä eli Kelsussa. Perustimme yhdistyksen viime syksynä ja toiminta on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle.

Minulla on myös sähköasentajan koulutus ja olen työskennellyt kaapeliasentajana. Olen opiskellut kauppatieteitä pääaineena johtaminen ja filosofiaa Jyväskylän yliopistossa. Minulla on myös harrastusmielessä toiminimiyritys, jonka toimintaan liittyvät sähköiset markkinapaikat.

Olen 37-vuotias ja yhteiskunnallisista asiosta olen ollut kiinnostunut 17 vuoden ajan. Vuonna 2015 kirjoitin kirjan Miksi minusta tuli kansallismielinen. Yhteiskunnalis-filosofisessa kirjassa kuvaan lukijoille sitä ajatuksellista ja mielipiteellistä tietä miksi olen tullut kansallismieliseksi. Kirjani on saanut positiivisen vastaanoton.

Minulle tärkeitä poliittisia teemoja ovat EU-politiikka ja maahanmuuttopolitiikka. On todella hyvä että Suomessa on viritteillä Fixit, eli kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä. Mielestäni Suomen tulisi erota Euroopan unionista ja palauttaa näin oma suvereniteettinsa. Maahanmuuttopolitiikkaa tulee järkevöittää niin että ihmisoikeudet ja Suomen oikeudet kansalliseen olemiseen ja sisäiseen turvallisuuteen liittyen toteutuvat.

Perussuomalaisten tulisi palata juurilleen. Hallitustaival ei saa muuttaa perussuomalaista politiikkaa siihen suuntaan joka on kansalta saaman mandaatin vastaista. Perussuomalaisuus ei ole yksi henkilö tai kourallinen henkilöitä. Perussuomalaisuus on aate.

Tuoreimmat kuulumiset löydät facebook-sivuiltani, tervetuloa mukaan keskustelemaan.