Esittely

Olen 38-vuotias itsenäisesti ajatteleva jyväskyläläinen pienen tytön isä. Alunperin olen kotoisin savosta.

Koulutukseltani olen sähköasentaja. Työurani aikana olen työskennellyt mm. kaapeliasentajana, nuoriso-ohjaajana sekä kalastuksenvalvojana. Olen opiskellut myös kauppatieteitä pääaineena johtaminen sekä yhteiskuntatieteitä pääaineena filosofia Jyväskylän yliopistossa. Kandidaatin tutkielman kirjoitin muutosjohtamisesta.Vuoden 2017 vaaleissa tulin valituksi Jyväskylän kaupunginvaltuustoon 458 äänellä, josta alkaen olen ollut myös Jyväskylän kaupunginhallituksen jäsen sekä Keski-Suomen maakuntavaltuutettu.

Näinä aikoina tarvitaan rohkeutta ja johtajuutta. En arkaile kertoa asioita niin kuin ne ovat enkä kuvia kumartele, oli kyseessä sitten toritapahtuma tai valtuuston kokous. Asiat tehdään kunnolla ja jämäkästi, eikä kieroillen ja venkoillen.

TEEMAT

Minulle tärkeitä teemoja ovat

  • Maahanmuutto ja turvallisuus
  • Luonto ja eläimet
  • Lapset ja nuoret

Katson Suomen olevan ennen kaikkea suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei globaali sosiaalitoimisto. Mikään tai kukaan muu ei ole kiinnostunut suomalaisten edusta paitsi me itse. Turvataan lapsillemme turvallinen tulevaisuus myös jatkossa.

Luonto ja eläinsuojelu ovat sydäntäni lähellä. Luonnonsuojelu ja eläinsuojelu liittyvät erottamattomasti isänmaallisuuteen ja kansallismielisyyteen. Toimin vuosina 2017-2019  kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n eli Kelsun puheenjohtajana.