Esittely

Olen 37-vuotias itsenäisesti ajatteleva jyväskyläläinen pienen tytön isä. Alunperin olen kotoisin savosta.

Koulutukseltani olen sähköasentaja. Työurani aikana olen työskennellyt mm. kaapeliasentajana, nuoriso-ohjaajana sekä kalastuksenvalvojana. Olen opiskellut myös kauppatieteitä pääaineena johtaminen sekä yhteiskuntatieteitä pääaineena filosofia Jyväskylän yliopistossa. Kandidaatin tutkielman kirjoitin muutosjohtamisesta.

Vuonna 2015 kirjoitin kirjan Miksi minusta tuli kansallismielinen. Kyseessä on yhteiskunnallis-filosofinen esseekokoelmateos. Kirja on saanut positiivisen vastaanoton.

Perussuomalaisten puheenjohtajakilpailussa syksyllä 2016 lähdin haastamaan Timo Soinia epäonnistuneen hallitustaipaleen jälkeen. Jussi Halla-ahon tullessa mukaan kilpailuun, asetuin tukemaan häntä.

Vuoden 2017 vaaleissa tulin valituksi Jyväskylän kaupunginvaltuustoon 458 äänellä, josta alkaen olen ollut myös Jyväskylän kaupunginhallituksen jäsen sekä Keski-Suomen maakuntavaltuutettu.

Näinä aikoina tarvitaan rohkeutta ja johtajuutta. En arkaile kertoa asioita niin kuin ne ovat enkä kuvia kumartele, oli kyseessä sitten toritapahtuma tai valtuuston kokous. Asiat tehdään kunnolla ja jämäkästi, eikä kieroillen ja venkoillen.torssonen-puhe-paranneltu

Teemat

Minulle tärkeitä teemoja ovat

  • Maahanmuutto ja turvallisuus
  • Luonto ja eläimet
  • Lapset ja nuoret

Katson Suomen olevan ennen kaikkea suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei globaali sosiaalitoimisto. Mikään tai kukaan muu ei ole kiinnostunut suomalaisten edusta paitsi me itse. Turvataan lapsillemme turvallinen tulevaisuus myös jatkossa.

Luonto ja eläinsuojelu ovat sydäntäni lähellä. Luonnonsuojelu ja eläinsuojelu liittyvät erottamattomasti isänmaallisuuteen ja kansallismielisyyteen. Toimin uuden, syksyllä 2017 perustetun kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n eli Kelsun puheenjohtajana.

luonto-elaimet2

Muista seurata myös somessa:

Heräsikö ajatuksia? Haluatko tietää lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä Sinua askarruttavissa kysymyksissä!

  • teemu.torssonen@gmail.com
  • p. +358 452734029