Miksi Nainen Ei Halua Seksiä?

Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan lähes kolmasosa 18 – 59- vuotiasta naisista kärsii halukkuuden puutteesta, eikä ongelma ole vain heidän päässään. Toisin kuin miesten yleisin seksuaalinen vaiva erektio-ongelma, naisten suurimman seksuaaliongelman aiheuttaa sekä psyykkiset, että fyysiset tekijät.

Kuinka paljon mies ja nainen halusivat seksiä?

Miesten ja naisten ero näkyy selvästi tuoreimmassa FINSEX-selvityksessä vuodelta 2015. Noin 30 prosentissa parisuhteista puolisot halusivat seksiä yhtä usein. Yli 50% pareista oli sellaisia, joissa mies oli halukkaampi osapuoli ja 15% sellaisia, joissa nainen oli halukkaampi.

Mikä on seksuaalinen halukkuus parisuhteessa?

Seksuaalinen halukkuus parisuhteessa miehen näkökulmasta. Erilaisia seksuaalisia tarpeita ja haluja tai eritahtisuutta voi olla hankala sovittaa yhteen. – Se on selvästi yksi aikamme suuri ongelma: eritahtisuus on tyypillistä, ei kummallista. Jossakin vaiheessa suhdetta toinen haluaa enemmän kuin toinen, Santalahti toteaa.

Miksi nainen ei ole seksuaalisesti tarpeeksi kokeilunhaluinen?

1 Nainen ei ole seksuaalisesti tarpeeksi kokeilunhaluinen. 68 prosenttia miehistä sanoi tämän syyksi seksin hiipumiseen. 2 Kumppani ei vaikuta nauttivan seksistä. Tämä oli ongelma 60 prosentille miehistä. 3 Seksi kyllä kiinnostaa, mutta mieluummin muiden kuin oman kullan kanssa. 48 prosenttia tunnusti syyksi tämän. 4 Vihaisuus puolisoa kohtaan. Tämä oli syynä seksin More

Miksi miehen ei tee mieli seksiä?

Kun miehen ei tee mieli seksiä, niin taustalla voi paljastua stressi tai iän tuomat muutokset hormonitoiminta. Kumpikin laskee testosteronin määrää veressä ja voi heikentää sekä halua että kykyä.

Miksi ei Paneta?

– Miehen seksuaalisen haluttomuuden taustalla olevia syitä voivat olla muun muassa stressi, masennus, ahdistus, päihteiden käyttö, epäterveelliset elämäntavat, lääkitykset, parisuhdeongelmat ja testosteronivaje, Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen luettelee tiedotteessa.

Miksi naiset pihtaa?

‘Näen naisen pihtaamiselle kaksi mahdollista syytä. Yksi vaihtoehto on, että nainen ei yleisestikään ole kovin kiinnostunut seksistä ja sen harjoittamisesta. Toinen vaihtoehto aiemmin seksistä nauttineen pihtaamiselle on se, ettei seksin laatu yksinkertaisesti miellytä.

See also:  Miten Saada Steariini Pois Vaatteista?

Mitä tehdä jos seksi ei toimi?

Mitä kannattaa tehdä, kun seksi ei onnistu vaan tuntuu loppuvan kesken?

 1. Älkää ylianalysoiko tilannetta. Ei ole välttämättä tärkeää ymmärtää, mihin yhteys katosi.
 2. Luokaa välillenne lämpöä.
 3. Olkaa mahdollisimman rehellisiä siitä, miten haluatte jatkaa juuri sillä hetkellä.

Miten parantaa libidoa?

Eikö tee mieli? 10 päivittäistä tapaa, joilla saat seksihalut palaamaan

 1. Jakakaa kotityöt.
 2. Sulkekaa makuuhuoneen ovi.
 3. Rentoudu ennen seksiä
 4. Lopeta tupakointi.
 5. Syö terveellisesti.
 6. Korota libidoa lautaselta käsin.
 7. Pohtikaa parisuhdettanne.
 8. Liikkukaa.

Mitä on Pihtaaminen?

Pihtaamisellahan tarkoitetaan sitä, että suhteessa joku ei halua seksiä, ja joku haluaa. Haluton osapuoli ei kiusallaankaan anna, eli siis pihtaa. Pihtaamiseen sisältyy inhottava oletus siitä, että haluton osapuoli ei oikeasti ole haluton, vaan hän on itsekäs kusipää ja sadisti, joka haluaa kiusata partneriaan.

Mikä auttaa haluttomuuteen?

– Seksuaalisuus on muun muassa hellyyttä, hemmottelua, läheisyyttä ja toisen huomioonottamista. Gynekologi ja seksuaalineuvoja suosittelee myös kokeilemaan teknistä apua, kuten erilaisia seksuaaliterveysvälineitä ja seksileluja. – Lisäksi on hyvä muistaa, että seksitapojen vaihtelu virkistää – ainakin tilapäisesti.

Miten lisätä naisen seksuaalista halukkuutta?

Naisen seksihalujen perusteet

 1. Liikunta: Tutkimukset ovat osoittaneet selvästi, että liikunta on yksi parhaista luonnollisista libido-boostereista naisille.
 2. Vitamiini & mineraalipuutoksien korjaaminen: Tietyt ravinnepuutokset voivat olla katastrofaalisia seksihaluille.

Miten piristää seksielämää parisuhteessa?

Testaa Men’s Healthin miehille suunnatut vinkit, joiden avulla seksielämän saa taas kukoistamaan.

 1. Älä aloita makuuhuoneessa.
 2. Tehkää jotain jännittävää
 3. Syötä hänelle lakritsia.
 4. Valloittakaa uusia alueita.
 5. Pyydä häntä heivaamaan alushousut nurkkaan päivällisen aikana.
 6. Puhukaa tuhmia julkisella paikalla.
 7. Suudelkaa 12 sekuntia.

Mikä lisää naisen halukkuutta?

Heinonen vinkkaa, että ruokavalion muutokset, jooga ja mindfulness voivat vaikuttaa positiivisesti halukkuuden lisäämiseen. Tietyillä vitamiineilla ja ravintolisillä voidaan tuoda petielämään puhtia, mutta yksinään ne eivät ratkaise mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.