Mitä Tampereen Yliopistossa Voi Opiskella?

Tampereen yliopistolla opintotarjontaa löytyy useista tieteenalayksiköistä ja Tampereen teknillisessä yliopistossa voi opiskella tekniikan lisäksi myös arkkitehtuuria. Ammattikorkeakouluopetusta taas tarjoaa Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK). Lisäksi Tampereella toimii Poliisiammattikorkeakoulu.

Mikä on Tampereen yliopiston nettiosoite?

Tampereen yliopisto (lyhenne TAU tai TUNI viitattaessa korkeakouluyhteisöön) on Tampereella toimiva yliopisto.

Tampereen yliopisto
Perustettu 20.4.2017 (aloitti 1.1.2019)
Tyyppi Säätiöyliopisto
Rehtori Mari Walls
Henkilökunta 5 000

Montako opiskelijaa Tampereella?

Tampereen yliopistossa, Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Poliisiammattikorkeakoulussa opiskelee yhteensä 35 000 opiskelijaa. Tampereen alueen lukioissa ja ammattikouluissa opiskelee myös 35 000 opiskelijaa. Tutustu tarkemmin opiskelupaikkoihin.

Mitä voi opiskella Tampereen ammattikorkeakoulussa?

Tampereen ammattikorkeakoululla on toimiluvan mukainen koulutusvastuu kahdeksalla koulutusalalla: kasvatusalat; humanistiset ja taidealat; kauppa, hallinto ja oikeustieteet; tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT); tekniikan alat; maa- ja metsätalousalat; terveys- ja hyvinvointialat; palvelualat.

Montako yliopistoa on Suomessa?

Suomessa opetus- ja kulttuuriministeriön alaisuudessa toimii 13 yliopistoa. Lisäksi on Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK), jossa suoritetaan sotilasalan korkeakoulututkinnot, MPKK toimii puolustushallinnon alaisena. Yliopistot Suomessa toimivat tieteellinen ja taiteellinen tutkimus lähtökohtanaan.

Miksi Tampereen yliopisto?

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa opiskelijoilleen kilpailukykyisiä, monialaisia osaamisyhdistelmiä. Tampereen korkeakouluyhteisön muodostavat Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Yhdessä rakennamme uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen.

Milloin Tampereen yliopisto perustettiin?

Tampereen yliopisto (1925–2018)

Tampereen yliopisto
Kansalaiskorkeakoulu Yhteiskunnallinen Korkeakoulu
Motto Tehdään tulevaisuus yhdessä
Perustettu 1925
Lakkautettu 2019

Mikä on Säätiöyliopisto?

Säätiöyliopisto on ensisijaisesti yliopisto ja vasta toissijaisesti säätiö. Se on ensisijaisesti yliopisto, johon sovelletaan yliopiston itsehallintoa koskevia perustuslain periaatteita ja yliopistolakia, ja vasta toissijaisesti yksityisoikeudellinen säätiönä toimiva oikeushenkilö, johon sovelletaan säätiölakia.

Milloin hakuaika päättyy?

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kevään toinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 16.3.2022 klo 8 ja päättyy keskiviikkona 30.3.2022 klo 15. Haettavana on 52 915 aloituspaikkaa lähes 1 700 hakukohteessa. Hakemuksen voi täyttää Opintopolussa.

See also:  B-Neut Mitä Tarkoittaa?

Mitä on monimuoto opinnot?

Monimuoto-opetus

Monimuoto-opinnoissa yhdistetään eri opiskelumuotoja. Usein kurssilla on sekä lähiopetusta ja verkko-opiskelua. itsenäistä opiskelua – esimerkiksi esseen kirjoittamista ja valmistautumista tentteihin.

Missä voi opiskella Medianomiksi?

Medianomin laajat työllistymismahdollisuudet

Medianomi on ammattikorkeakoulututkinto. Suomessa medianomiksi voi nykyään opiskella useissa ammattikorkeakouluissa, esimerkiksi Turun, Tampereen ja Haaga-Helian ammattikorkeakouluissa. Tutkinnon saaneet henkilöt voivat toimia erilaisissa viestinnän alan tehtävissä.

Montako korkeakoulua Suomessa on?

Suomessa on yhteensä 38 korkeakoulua. Näistä 24 on ammattikorkeakouluja ja 14 yliopistoja.

Milloin naiset pääsivät yliopistoon?

Oikeuden yliopistossa opiskeluun naiset saivat vasta 1901 ja 1910-luvulla he muodostivat jo 40 % ylioppilaista. Osassa Eurooppaa yliopistoissa on ollut vanhastaan tapana aloittaa luennot 15 minuuttia yli tasan.

Onko yliopistossa opiskelu vaikeaa?

Yliopistossa opiskelu ei ole niin vaikeaa. Yliopistossa voi pärjätä, vaikka keskiarvo olisi vähän vaille 7.5, kun oppii tekemään enemmän ja eri tavalla kuin lukiossa. Parhaista aineistani englannista ja lyhyestä matematiikasta on ollut hyötyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.