Miten Muuntaa Word Tiedosto Pdf Muotoon?

Kuinka muuntaa Word muotoon PDF Muunna ne PDF verkkoon lataamalla Word tiedostoa. Määritä parametrit, kuten OCR ja tulostusmuoto. Muunna Word muotoon PDF painamalla käsittelypainiketta. Lataa tuotetut PDF tiedostot tarkastellaksesi niitä välittömästi. Lähetä muunnettujen tiedostojen latauslinkki sähköpostiin.

Miten muuntaa Word-tiedostot PDF:ksi?

Word-tiedostojen muuntaminen PDF:ksi ei edellytä erityisiä järjestelmävaatimuksia. Tämä työkalu toimii kaikilla yleisillä käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa ohjelmistoja. Word-tiedostot muunnetaan pilvipalvelussa palvelimillamme.

Miten muuntaa tiedoston PDF-muotoon?

Voit muuntaa Microsoft Word -tiedoston PDF-muotoon näillä helpoilla ohjeilla: Napsauta Valitse tiedosto-painiketta yllä tai vedä ja pudota tiedosto pudotusalueelle. Valitse DOC-tiedosto, jonka haluat muuntaa PDF-muotoon. Katso, kun Acrobat muuntaa tiedoston automaattisesti.

Miten muuntaa PDF-tiedostoksi?

Mikäli laitteeltasi löytyy Word 2013 tai sitä uudempi versio, onnistuu PDF-tiedostojen muuntaminen doc-tiedostoiksi todella helposti. PDF-tiedosto täytyy yksinkertaisesti avata Word-ohjelmassa, jolloin vaihtoehdoksi pompahtaa tiedoston muuntaminen. Hyväksymällä muutoksen tiedosto vaihtuu doc-tiedostoksi, jota voi muokata.

Miten muunnaa PDF-tiedostoja acrobatilla?

Muunna PDF-tiedostoja Microsoft Word -dokumenteiksi Acrobatilla. Kun muunnat PDF-tiedostoja Acrobatilla, myös dokumentin muotoilu siirretään. Muunna PDF-tiedosto nopeasti Word-tiedostoksi verkossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.