Miten Saada Asuntolainaa Ilman Säästöjä?

Asuntolainan hakijan, jolla ei ole tarpeeksi omia säästöjä tai vakuuksia on mahdollista hakea valtiontakausta. Valtiontakausta voi saada maksimissaan 20 % asuntolainasta, mutta kuitenkin enintään 50 000 €. Takauksen avulla saat nostettua enemmän lainaa. Valtiontakauksen saat sopimalla siitä pankin kanssa.

Millä tuloilla 250 000 lainaa?

Millä tuloilla 250 000 lainaa kannattaa hakea? 20 vuoden maksuajalla ja 1,25 % kokonaiskorolla tasaerälainan maksuerä olisi noin 1178 €. Tässä suuntaa antavassa esimerkissä nettotulojen olisi siis oltava noin 3500 euroa. Bruttopalkka ansiotyöstä on tuolloin 5600 euron korvilla.

Voiko asuntolainaa saada ilman käsirahaa?

Asuntolainan voi saada ilman varsinaista käsirahaa, jos sen tilalle on antaa joitakin muita lisävakuuksia. Nämä vakuudet voivat olla omaa tai vaikkapa vanhempien omaisuutta. Näin lainan voi saada kokonaan ilman varsinaisia omia rahasäästöjä.

Millä tuloilla 300 000 lainaa?

300 000 velkaan tarvitaan vähintään noin 3 200 euron nettokuukausiansiot. OP:n asuntorahoituksesta ja asumisen palveluista vastaava johtaja Kaisu Christie kertoo, että lainan saamiseen liittyy aina useampia tekijöitä. Keskeistä on pankin katsoma riski ja lainanottajan maksukyky eli tulot ja menot yhteenlaskettuna.

Millä tuloilla 150 000 lainaa?

Näillä ohjenuorilla: 200 000 euron laina yksin vaatisi yli 3000 euron nettokuukausituloja. 150 000 euron asuntolainan voisi saada runsaan 2400 euron tuloilla nettona. 100 000 euroa lainaa puolestaan irtoaisi 1600 euron nettoansioilla.

Mistä lainaa kun muualta ei saa?

Omalaina on erinomainen vaihtoehto tähän, sillä sen avulla saat yhdellä lainahakemuksella lainatarjouksen jopa yli 20 pankilta (kaiken lisäksi vielä ilmaiseksi). Kyseessä on luotettava yritys, jonka avulla moni Korkovartija-sivuston käyttäjä on löytänyt lainaa tilanteessa, jossa sitä ei ole muualta saanut.

Miten saada asuntolainaa?

Asuntolainan saamisen yksi edellytys on, että sinulla on omia säästöjä vähintään 15 % ja ensiasunnon ostajana 5 % asunnon ostohinnasta. ASP-lainaan säästöjä on oltava 10 % asunnon hinnasta, saadaksesi kaikki ASP-säästäjän hyödyt käyttöösi.

See also:  Miksi Korvat Menee Lukkoon Lentokoneessa?

Mikä on OmaTakaus?

OmaTakaus on lisävakuus, jonka voit ostaa asuntolainaasi, kun tarvitsemasi asuntolainan määrä ylittää asunnon vakuusarvon. Kun hankit OmaTakauksen, sinun ei välttämättä tarvitse pyytää asuntolainallesi takaajia tai sitoa asuntolainaasi muuta vakuutta.

Paljonko pitää olla käsirahaa asuntolainaan?

Asunnon ostajalla on oltava omarahoitusosuutena vähintään 15 prosenttia (tai ensiasunnossa 5 prosenttia) omia säästöjä tai vastaava määrä muita vakuuksia. ASP-lainaa varten omarahoitusosuus pitää jatkossakin olla vähintään 10 prosenttia.

Saako asuntolainaa jos on kulutusluotto?

Maksukyky ratkaisee

Nordeasta kerrotaan, että sielläkään ei vakuudeton kulutusluotto ole mahdollinen asuntolainan lisukkeeksi. Muu lisälaina sen sijaan voi järjestyä, jos asiakkaan maksukyky ja vakuudet ovat kunnossa. – Esimerkiksi toinen luotto, jossa on muuta vakuutta kuin se ostettava asunto.

Voiko 60 vuotias saada asuntolainaa?

Asuntolainalle ei ole ikärajaa. Eläkeikäisen lainanhakijan kohdalla pankki kuitenkin haluaa keskustella siitä, minkä verran lainaa on järkevää ottaa. Nuoremmat ottavat lainaa usein 70 prosenttia eli sen verran kuin asunnon vakuusarvo‍ on.

Saako S pankista lainaa helposti?

S-Pankki saa kiitosta asiakaspalvelustaan ja matalasta korosta isompien lainasummien ollessa kyseessä Hae nyt! 5000 € 5 vuodeksi, todellinen vuosikorko 20,926 %, kulut 2807,20 €, kokonaiskulut 7807,20 €. Laina-aika min 1v – max 12v.

S-Pankki laina – Katso kokemukset ja arvostelut.

Korko 6.25% – 21.79%
Lainasumma 5000€ – 50000€
Laina-aika 1 – 12 vuotta
Ikäraja 25+

Saako 65 vuotias asuntolainaa?

Pankit suhtautuvat lainanhakijoihin samalla tavalla iästä riippumatta. Pankin kannalta ainoat oleelliset asiat ovat asiakkaan maksukyky ja vakuudet. Jos ne ovat kunnossa, lainaa kyllä saa. Eläkeläisen maksukykyyn vaikuttaa eläkkeen suuruus.

Saako opiskelija asuntolainan?

Voit aivan hyvin saada asuntolainaa, vaikka sinulla olisi vielä opintolainaa maksamatta. Pankki kuitenkin huomioi opintolainan olemassaolon – aivan kuten muidenkin mahdollisten lainojesi – kun se laskee, millainen asuntolaina sinulle voidaan myöntää.

See also:  Mitä Tukea Opiskelija Saa Kesällä?

Voiko työtön saada asuntolainaa?

Työttömyys tai opiskelu eivät estä lainan saamista. Tärkeintä on kuitenkin sovittaa haettavan lainan kuukausilyhennykset omaan maksukykyyn sopivaksi. Lainaa täytyy pystyä lyhentämään joka kuukausi sovitusti.

Mistä saa helposti asuntolainaa?

Mistä saa lainaa helpoiten? Kokemustemme mukaan helpointa lainaa saa tällä hetkellä lainojen kilpailutus palveluilta kuten Omalainalta tai Zmartalta. Jos lainan saaminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä suosittelemme kokeilemaan ensin näitä palveluita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.