Miten Voi Poistaa Facebook Tilin?

Jos sinulla on sivun Facebook-käyttöoikeus uudessa sivukokemuksessa, toimi seuraavasti: klikkaa Yksityisyysja klikkaa sitten Facebook-tietosi. Klikkaa Käytöstäpoisto ja pysyvä poistaminen. Valitse Poista tilija klikkaa Jatka ja poista käyttäjätili. Klikkaa Poista tili, anna salasanasi ja klikkaa sitten Jatka.

Miten poistaa Facebook-tilisi?

Jos valitsit tilin poiston, mitään sisältöjä ei voi enää palauttaa aikarajan umpeuduttua. Ennen tilisi poistoa voit kuitenkin tallentaa sisällöt tietokoneellesi. Vaikka pysyisitkin Facebook-käyttäjänä, niin valitse pesänhoitaja, joku läheinen, joka huolehtii käyttäjätilistäsi, kun sinua ei enää ole.

Miten poistaa Facebookin tilini lopullisesti?

Kysymys: Pitkään harkittuani päätin lopettaa Facebookin käytön ja poistaa tilini palvelusta. Löysin kuitenkin vain kohdan, jossa tilin voi sulkea väliaikaisesti, mutta en sellaista, jolla tilin saisi pois lopullisesti.

Miten poistat Facebook-tilisi väliaikaisesti?

Näin poistat Facebook-tilisi väliaikaisesti 1 Klikkaa Facebook-sivun oikean ylänurkan pudotusvalikkoa ja valitse asetukset. 2 Valitse asetusten alta kohta ”Yleiset” 3 Valitse seuraavaksi ”Hallitse käyttäjätiliä”. 4 Paina ”Poista käyttäjätilisi käytöstä”. Kirjoita salasanasi ja jatka, jolloin Facebook-tilisi poistetaan More

Miten poistat Facebook-tilisi pysyvästi?

Näin poistat Facebook-tilisi pysyvästi 1 Klikkaa Facebook-sivun oikean ylänurkan pudotusvalikkoa ja valitse asetukset. 2 Valitse asetusten alta kohta ”Facebook-tietosi”. 3 Klikkaa seuraavaksi ”Näytä” nappia kohdassa ”Poista Facebook-tilisi ja -tietosi”. Tässä vaiheessa Facebook pyytää sinua tekemaan kuvavarmennuksen, varmistaakseen ettei kyseessä ole robotti. More items

Leave a Reply

Your email address will not be published.